O Otok Kolocep

Gorski krajolik je ena najbolj zapomnljivih značilnosti droben pesek plaž Otok Kolocep. In to ni presenetljivo, saj ta krajinski relief zajema skoraj celotno obalo. Predstavljajte si, kako se sproščate na soncu ob ozadju gora - ali ni to sanjsko?

Zelo dobro
8.7
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Modra čista voda • Gneča
5.5 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v otok.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Kolocep, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma zelo ozko, čisto kratek in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je fini pesek svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 1.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Kolocep znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Večina plaž v Otok Kolocep ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok Kolocep

Plaža Donje Celo
10 Cristina Thompson

Ta del otoka je popolnoma osupljiv in izjemno čudovit. Je mirno, umirjeno in neverjetno sproščujoče. Brez avtomobilov v vidnem polju boste videli le nekaj čolnov in trajektov, ki prihajajo in odhajajo vsak dan. Obstajata dve mesti, kjer si lahko privoščite osvežilno pijačo ali okusen obrok. Tu boste našli tudi prijazno gospo, ki prodaja lokalno izdelane marmelade, olivna olja, žgane pijače in likerje. Voda je kristalno čista, topla in polna majhnih rib, ki plavajo okoli vas, ko se potopite. To je čisti užitek.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v otok je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 29.5°C, temperatura vode pa do 26.6°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 9°C, temperatura vode pa na 15.2°C.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Kolocep-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je Plaža Donje Celo.