6.8
Dobro

General'skiye Plyazhi

Chushka-Port, Rusija
#249 -sta 332 v Južni zvezni okrožje
6.8
Dobro
Kliknite na katero koli funkcijo, da si ogledate vse podobne plaže v okolici
Nahaja se zunaj naselja
Kurortnoe 7.9 km
Zemljevid plaže
Kavarna Kafe Ferma Solntse
7.4km

O nas

General'skiye Plyazhi se nahaja na Azovsko morje in je na 111. mestu od 139 plaž v Republika Krim regiji 177.7 km stran od njenega centra, mesta Simferopol. Je ena od plaž v Kurortnoe naselju, le 7.9 km stran od njenega centra.

Gre za majhna zaliv s zelena čista voda in svetel pesek, zato ni vam treba imeti posebnih čevljev. Ostrina pri vstopu v vodo je povsem normalna. (Slovenian) a plaža je primerna za različne skupine ljudi, kot so samotni popotniki, ljubitelji oddiha, pohodniki itd. To mesto je skoraj opuščeno tudi med visoko sezono. Prosimo, upoštevajte, da je območje v bližini primerno za divje kampiranje.

obala General'skiye Plyazhi je brezplačna za vse. Nima ugodnosti, samo narava. .

Poleg kopanja in sončenja se lahko udeležite tudi drugih aktivnosti.

Da pridete do plaže, morate voziti po makadamski cesti dolgi približno 2 km. Parkirišče se nahaja na nekoliko oddaljeni lokaciji, v razdalji do 300 metrov.

Še 7 drugih plaž je na voljo v radiju 5 km. Najboljša med njimi je General'skiye Plyazhi IV, ki ima oceno 8.

Območje plaže General'skiye Plyazhi (Republika Krim) se nahaja izven naselja Kurortnoe, kar lahko predstavlja nekatere težave za popotnike, ki bivajo daleč stran od obale. Vendar oddaljenost od naselja ni vedno slaba stvar. Ljubitelji mirnega počitka vedo, da bolj ko je plaža oddaljena, manj je gneče.

Plaža se razprostira ob obali Sončna obala

Vreme

history
+27 o C +21 o C
Temperatura zraka
7.4 M/S
Veter
+23 o C
Temperatura vode
0.6 M
Višina valov

Kurortnoe, Južni zvezni okrožje, Republika Krim

vse plaže na trenutnem območju

Pogled
Nahaja se zunaj naselja
Kurortnoe 7.9 km
Zemljevid plaže
Kavarna Kafe Ferma Solntse
7.4km
Booking.com

Površina

Povprečna ocena najbližjih plaž je 7.4 (Dobro)

Območje plaže General'skiye Plyazhi (Republika Krim) se nahaja izven naselja Kurortnoe, kar lahko predstavlja nekatere težave za popotnike, ki bivajo daleč stran od obale. Vendar oddaljenost od naselja ni vedno slaba stvar. Ljubitelji mirnega počitka vedo, da bolj ko je plaža oddaljena, manj je gneče.

Plaža se razprostira ob obali Sončna obala

Zemljevid

Najbližje plaže

General'skiye Plyazhi II
750m 10 min sprehod
General'skiye Plyazhi II General'skiye Plyazhi II
7.3 Dobro
General'skiye Plyazhi III
1.4km 18 min sprehod
General'skiye Plyazhi III General'skiye Plyazhi III
7.6 Zelo dobro
Karalarskiy park II
1.6km 20 min sprehod
Karalarskiy park II Karalarskiy park II
7.5 Zelo dobro
General'skiye Plyazhi IV
2.2km
General'skiye Plyazhi IV General'skiye Plyazhi IV
8 Zelo dobro
Karalarskiy park
2.3km
Karalarskiy park Karalarskiy park
7.9 Zelo dobro
General'skiye Plyazhi V
2.6km
General'skiye Plyazhi V General'skiye Plyazhi V
6.8 Dobro
Plyazh Zolotoye III
3.4km
Plyazh Zolotoye III Plyazh Zolotoye III
7.5 Zelo dobro
Plyazh Kurortnoye
5km
Plyazh Kurortnoye Plyazh Kurortnoye
6.7 Dobro

Lokalnosti

Kurortnoe  •  7.9km
Simferopol  •  177.7km

Prevoz

KHC  •  17km
Vynradhosp  •  84.4km
Bagerovo  •  12km
Vse najbližje plaže
Lahko nastavite iskalni radij in filtrirate najbližje plaže po značilnostih

Ocene popotnikov

Povprečna ocena ocene

6.8 Dobro

Deli svoje izkušnje z drugimi popotniki.

Povprečna ocena ocene

6.8 Dobro
NI
Natalia Ivanova
10 Izjemna

Generalne plaže Krima so znane kot biser nežnega morja Azova, ki se nahaja ob obali rezervata Karalar. Ti prijetni zalivi veljajo za nekatere najlepše in osamljene točke na celotni krimski obali. Postali so vrhunska destinacija za tiste, ki iščejo divje počitnice, saj ni hotelov ali trgovin za kilometri, le neskončne peščene in lupine. To je pravi raj za tiste, ki se želijo sprostiti stran od vrveža v mestnem življenju. Vendar je doseganje plaž lahko zelo zahtevno, saj je cesta poskočna s strmimi spustnimi in vzponi, javni prevoz pa tam sploh ne gre. Tako kot kateri koli divji naravni kraj, lahko tudi tudi vi naletite na lokalno favno, vključno z ne-uzoriškimi viperji, pajki, centipedami in drugimi bitji. Čeprav so varni, so lahko precej neprijetni.

October 2023
VS
Valentino Smith
10 Izjemna

To je popolno mesto! Plaža je prekrita z mehkim peskom in obdana s skalami, voda pa je neverjetno čista. Popolnoma navdušuje! Z avtomobilom smo se vozili iz Vityazeva, potovanje pa nam je trajalo približno 3 ure. 2 uri smo preživeli na rednih cestah, 20 minut na poskočnem asfaltu in 40 minut na makadamski cesti. Bodite previdni, saj na nekaterih območjih obstajajo globoki ruti in ostri kamni. Toda na splošno ni težko doseči. Odpeljali smo se Solaris in trikrat udarili na dno, vendar je bilo v redu. Mnogi ljudje ostanejo čez noč in postavljajo šotore. Potovanje nam je trajalo 3 ure, da smo prišli tja in 3 ure nazaj. Ena velika prednost je, da je zelo malo ljudi, tako da se lahko sprostite v miru, stran od množic!

October 2023
AI
Aleksandr Ivanov
10 Izjemna

Ta plaža je odlična izbira za miren družinski pobeg s kampiranjem. Vendar je pomembno, da imate redni avtomobil, da pridete do lokacije, saj ni na voljo ceste. Namesto tega se morate pomakniti po gorah in hribih na grobi gramozni poti. Ključnega pomena je tudi, da so vaši šotori in zatiči primerni za močne vetrove, ki se pogosto pojavljajo na tej plaži, saj je bilo v preteklosti odpihnjenih veliko nepripravljenih šotorov. Poleg tega na tem območju ni nobene povezljivosti, čeprav boste občasno lahko ujamete šibek signal, če se povzpnete na najvišjo točko in poiščete primerno mesto. Vendar je takšnih površin malo.

October 2023
LI
Larisa Ivanova
10 Izjemna

To je res kul točko! Obiskali smo dva dni, vendar je bilo predvsem za fotografiranje. Lokacije so popolnoma neprimerljive v svoji lepoti in neokrnjeni naravi! Ocean je neokrnjen in skoraj ni ljudi naokoli! Vendar pa je tudi pomanjkanje sodobnih udobja 😁 Krim je popolnoma osupljiv! Popolnoma sem se zaljubil v ta kraj, čeprav ceste ... Oh, fant, bili so grobi. Zdi se, da so le SUV -ji sposobni ravnati, fantje! Toda sama cilj je popolnoma vreden! Prenoči smo ostali v Kurortnoeju. Zdelo se je, kot da smo potovali 50 let v času, toda cena za sobo je bila smiselna! Zelo sem užival v kuhinji lokalne kavarne, še posebej okusnih morskih sadežev - in cene so bile povsem normalne! Samo zato, da bi vam primerjali, v Anapi bi plačali 500-600 rubljev za del Rapane, medtem ko smo na istem mestu plačali le 200 rubljev 😁 Ta kraj je popolnoma neverjetno! Plaže so preprosto neverjetne!

October 2023
Z
Zephyr23
10 Izjemna

Najboljše plaže na svetu.

October 2023