O Eghezee

Eghezee mesto se nahaja v Bélgija ter je znana po svojih turkiznih vodah, katerih kristalna čistost je neverjetna! To povečuje nivo plažnega uživanja, saj boljša voda omogoča prijetnejše doživetje ob njej! Vendar pa ne pretiravajte s hladnostjo!

Sprostitev

Hofstade strand

Schiplaken 1.1 km
Dobro
7.8
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna voda • Gneča
5.4 Indeks ugodnosti

Za vsakega popotnika je počitek ob morju povezan z različnimi aktivnostmi. Nekateri imajo radi popolno sprostitev in tišino, medtem ko drugi potrebujejo aktivnosti. Naš konfigurator vam bo vedno pomagal izbrati plažo, ki ustreza vašim osebnim potrebam.

Če je za vas počitnikovanje na plaži predvsem zvok valov, kriki galebov nad pomolom in počasni sprehodi ob obali, potem ste zagotovo ljubitelj mirnih plaž.

Seznam razpoložljivih plažnih aktivnosti je zagotovo pomemben, vendar pa za mnoge popotnike ni odločilni faktor pri izbiri počitniškega kraja. Spodaj boste našli nekaj informacij o naravnih značilnostih plaž v Eghezee. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale najti kraj vaših sanj.

Plaže mesto so večinoma široka. Po mnenju strokovnjakov za plaže in dopustnikov imajo večina plaž visok stopnjo čistoče. Peščena plaže prevladujejo nad drugimi!

Običajno se globina povečuje zelo gladko. Če je to zate pomembno, vedno uporabi naš filter, da preveriš globino posamezne plaže.

Najnovejše ocene plaž Eghezee

Hofstade strand
10 Adrian Zaldivar

To je res prijeten kraj za obisk, vendar bi bilo super, če bi ponujali širšo izbiro hrane in pijače. Mini Margarita pizza stane 15,50 € in je velikosti samo 20 cm ali manjša.

Najtoplejši mesec v tem območju je avgust, ko se temperatura zraka dvigne do 19.7°C, temperatura vode pa do 19.2°C. Najhladnejši mesec je januar, ko se temperatura zraka spusti na 7.7°C in temperatura vode na 7.7°C.