O Jaguarao

Jaguarao mesto se nahaja v Rio Grande do Sul} Brazilija ter je znana po svojih turkiznih vodah, katerih kristalna čistost je neverjetna! To povečuje nivo plažnega uživanja, saj boljša voda omogoča prijetnejše doživetje ob njej! Vendar pa ne pretiravajte s hladnostjo!

Sprostitev

Praia da Capilha

Capilha 0.1 km
Zelo dobro
8
Prost vhod • Virgin Beach • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna voda • Peščeno dno
1.7 Indeks ugodnosti

Za vsakega popotnika je počitek ob morju povezan z različnimi aktivnostmi. Nekateri imajo radi popolno sprostitev in tišino, medtem ko drugi potrebujejo aktivnosti. Naš konfigurator vam bo vedno pomagal izbrati plažo, ki ustreza vašim osebnim potrebam.

Če je za vas počitnikovanje na plaži predvsem zvok valov, kriki galebov nad pomolom in počasni sprehodi ob obali, potem ste zagotovo ljubitelj mirnih plaž.

Seznam razpoložljivih plažnih aktivnosti je zagotovo pomemben, vendar pa za mnoge popotnike ni odločilni faktor pri izbiri počitniškega kraja. Spodaj boste našli nekaj informacij o naravnih značilnostih plaž v Jaguarao. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale najti kraj vaših sanj.

Plaže mesto so večinoma široka. Po mnenju strokovnjakov za plaže in dopustnikov imajo večina plaž visok stopnjo čistoče. Peščena plaže prevladujejo nad drugimi!

Običajno se globina povečuje zelo gladko. Če je to zate pomembno, vedno uporabi naš filter, da preveriš globino posamezne plaže.

Najnovejše ocene plaž Jaguarao

Praia da Capilha
10 Renato Silva

Top!

Najtoplejši mesec v tem območju je januar, ko se temperatura zraka dvigne do 26.1°C, temperatura vode pa do 24.8°C. Najhladnejši mesec je julij, ko se temperatura zraka spusti na 14.7°C in temperatura vode na 13.8°C.