O Mali Jost Van Dyke Otok

Nežno morje z najčistejšo vodo in veličastne sandy - kamenček plaže Mali Jost Van Dyke Otok vsako leto privabljajo vse več turistov. Kristalno turkizna barva morske vode postavlja raven vašega dopusta nekje med osupljivim in popolnim. Če iščete popolno morje, je to vaš kraj!

Sprostitev

Diamond Cay beach II

Belle Vue 3.2 km
Prijetno
6.8
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Kevyt hiekka ja kivi • Turkizna čista voda • Zapuščeno
2.7 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Mali Jost Van Dyke Otok.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Mali Jost Van Dyke Otok, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma ozko, čisto kratek in imajo srednje stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je mešanica peska in kamenčkov svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 1.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Mali Jost Van Dyke Otok znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Večina plaž v Mali Jost Van Dyke Otok ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Mali Jost Van Dyke Otok

Diamond Cay beach II
10 Lena Rookwood

Točno to sem imel v mislih, ko sem si predstavljal obisk BVI. Zaplavali smo z naše jahte, ki je bila zasidrana v bližini, in zabavna izkušnja je bila doseči B-linijo. Ko smo sedeli na plaži, se je v ozadju igrala prijetna glasba, ne preglasno, in preprosto smo uživali popoldne ... zdelo se je kot čisti raj.

Ponudbe za namestitev v območju plaže so omejene, zato lahko iskanje primernega kraja za bivanje predstavlja težavo. Za več informacij lahko uporabite iskanje po zemljevidu.

Najbolj vroč mesec v otok je september - temperatura zraka se v tem času segreje do 28.8°C, temperatura vode pa do 29.7°C. Najhladnejši mesec je marec - temperatura zraka se spusti na 25.6°C, temperatura vode pa na 26.2°C. Temperatura zraka in vode omogočata prijetno sprostitev v otok vse leto, kar uživajo turisti in domačini.

Ali veš, koliko plaž je v Mali Jost Van Dyke Otok-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je Diamond Cay beach II.