O Scrub Otok

Nežno morje z najčistejšo vodo in veličastne peščena plaže Scrub Otok vsako leto privabljajo vse več turistov. Kristalno turkizna barva morske vode postavlja raven vašega dopusta nekje med osupljivim in popolnim. Če iščete popolno morje, je to vaš kraj!

One Shoe beach

Little Mountain 3.8 km
Dobro
7.7
Veliko prosto območje • Resort na plaži • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna čista voda • Peščeno dno
5.5 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v otok.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Scrub Otok, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma široka, čisto kratek in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo nežen, kar je zelo primerno za otroke. Takšnih 1 plaž je.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Scrub Otok znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Plaže Scrub Otok se večinoma uporabljajo za plažne klube (letovišča), ki so običajno odprti za vse, vendar za plačilo. Ti objekti ponujajo celoten nabor zmogljivosti z omejenimi delovnimi urami. Hkrati pa lahko še vedno najdete divje plaže, uporabite naš filter za to.

Najnovejše ocene plaž Scrub Otok

One Shoe beach
8 Ethan Sullivan

Ta plaža je popolnoma ljubka in ponuja mirno vzdušje. Obiskovalcem ponuja bazen, hrano in pijačo. Čeprav je bilo kar nekaj hroščev, so osupljivi razgledi na tem mestu na otoku Scrub resnično neprimerni.

Ponudbe za namestitev v območju plaže so omejene, zato lahko iskanje primernega kraja za bivanje predstavlja težavo. Za več informacij lahko uporabite iskanje po zemljevidu.

Najbolj vroč mesec v otok je september - temperatura zraka se v tem času segreje do 28.8°C, temperatura vode pa do 29.7°C. Najhladnejši mesec je marec - temperatura zraka se spusti na 25.6°C, temperatura vode pa na 26.2°C. Temperatura zraka in vode omogočata prijetno sprostitev v otok vse leto, kar uživajo turisti in domačini.

Ali veš, koliko plaž je v Scrub Otok-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je One Shoe beach.