O Otok Santo Antao

Peščena plaže, kristalno turkizna voda in gorati krajoliki - vse to je čudovita Otok Santo Antao. Gore in morje - močna mešanica, ki vzame sapo tudi najbolj prefinjenim popotnikom! Ne recite, da vas nismo opozorili!

Starejši prijazen

Tarrafal Beach

Tarrafal 0.3 km
Dobro
7.9
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Črni pesek • Turkizna čista voda • Peščeno dno
5.5 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok Santo Antao.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Santo Antao, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma široka, dolga in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek črna.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 1.
  • Nekatere plažne zalive lahko gosto zasedajo motorni čolni ali jahte, kar običajno negativno vpliva na onesnaževanje vode. Na približno 1 Plaža v Otok Santo Antao se občasno opazi večje število plovil.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Santo Antao znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Večina plaž v Otok Santo Antao ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok Santo Antao

Tarrafal Beach
10 Ponderia Michalson

»Med potovanjem po suhem terenu Santo Antãa smo ob prihodu v Mar Tranquilidade takoj občutili občutek miru in svobode. Susi in Frank sta ustvarila zatočišče, kjer smo se lahko umaknili od naših napornih vsakodnevnih rutin. Naše štiridnevno bivanje tukaj je bilo resnično čudovito - prebujanje ob pomirjujočih zvokih oceana, opazovanje kitov med sončnim zahodom in uživanje v okusnih večerjah v čudoviti družbi... naša edina razočaranje je bilo, da nismo podaljšali obiska. Ohranjamo upanje, da bomo nekega dne imeli priložnost, da se vrnemo.«

Ponudbe za namestitev v območju plaže so omejene, zato lahko iskanje primernega kraja za bivanje predstavlja težavo. Za več informacij lahko uporabite iskanje po zemljevidu.

Najbolj vroč mesec v otok je september - temperatura zraka se v tem času segreje do 26.4°C, temperatura vode pa do 27.5°C. Najhladnejši mesec je marec - temperatura zraka se spusti na 21.7°C, temperatura vode pa na 22.4°C.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Santo Antao-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je Tarrafal Beach.