O Otok St. Martin

Droben pesek plaže, kristalno turkizna voda in gorati krajoliki - vse to je čudovita Otok St. Martin. Gore in morje - močna mešanica, ki vzame sapo tudi najbolj prefinjenim popotnikom! Ne recite, da vas nismo opozorili!

Za otroke
Geheime Strand

Skrita Plaža

Lower Prince's Quarter 7.1 km
Zelo dobro
8.9
Samo gostje hotela • Hotelska plaža • Slikovito • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Gneča
7.8 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen

Long beach

Simpson Bay 5.3 km
Zelo dobro
8.8
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Turkizna čista voda • Fino peščeno dno
8.3 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen

Mullet Bay beach

Simpson Bay 3.1 km
Zelo dobro
8.7
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Turkizna čista voda • Gneča
4.4 Indeks ugodnosti
Za otroke
Zelo dobro
8.7
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna voda • Gneča
7.8 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Baie Rouge beach

Simpson Bay 4.3 km
Zelo dobro
8.3
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Turkizna čista voda • Fino peščeno dno
6.7 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen

Friar's Bay beach

Lower Prince's Quarter 5.7 km
Zelo dobro
8.3
Resort na plaži • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna čista voda • Pieni ilmainen alue • Gneča
7.8 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 26 Plaže v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok St. Martin.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok St. Martin, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma široka, zmerna dolžina in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je fini pesek svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo nežen, kar je zelo primerno za otroke. Takšnih 16 plaž je.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok St. Martin znaša manj kot 500 metrov. 25 Plaže je relativno lahko dostopnih., 1 Plaža je težko dostopnih, kar v večini primerov pomeni, da boste morali prehoditi precej dolgo razdaljo.

Večina plaž v Otok St. Martin ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok St. Martin

Pelican Key
10 Kingston Thomas

Ta čudovit odsek peska se ponaša z nežnimi vodami, ki se hitro poglabljajo, kar ga naredi za popolno mesto za osvežujočo kopel. V bližini se nahaja bar Coco Beach, ki ponuja osvežilne pijače in živo glasbo, kar dodaja že tako čudoviti atmosferi. Ko se dan končuje, ne pozabite ujeti osupljivega sončnega zahoda nad obzorjem s te slikovite plaže.

Skrita Plaža
10 Alan Kranthorn

Ta kraj je kot raj! Služba za stranke je tukaj izjemna! Bivanje tukaj, ki je vsebovalo vse, je bilo popolnoma popolno. Počutili smo se, kot da smo v svojem malem svetu. Plaža je ekskluzivna, zato se nam ni bilo treba boriti, da bi našli stole ali lepo mesto ob plaži ali bazenu! Hrana je izjemna in vsako jutro je bil na voljo svež sok. Še posebej sem užival, da imam vsaj 4 visoke kozarce svežega korenčkovega soka in lubenice. Najeli smo jet smuči iz letovišča in je bila očarljiva izkušnja! Z možem sva imela neverjeten dan v toplicah, kjer sva imela masažo parov. Absolutno obožujemo to mesto! Ne najdem ničesar negativnega, da bi o tem povedal, skrivnosti so resnično neverjetne! Toplo priporočam.

Long beach
10 Luciano Rossi

Ta mirna plaža je absolutno očarljiva. Njena mirna atmosfera je preprosto neprimerljiva. Obožujem vse na njej.

Mullet Bay beach
8 Liam O'Sullivan.

Ta plaža je idealna destinacija za družine z majhnimi otroki. Voda je mirna in prozorna, kar jo naredi priljubljeno mesto za starše z dojenčki in malčki. Možnost najema stolov in senčnikov je na voljo, senca dreves pa nudi zavetje pred soncem. Parkirišče je obilno, vendar je najbolje priti zgodaj ob vikendih, saj se lahko zgodi zastoj. Ne pozabite vzeti s seboj opreme za potapljanje s cevjo za še bolj nepozabno izkušnjo.

Orient Plaža
10 Emilia Parvani

Očarljiva Orient Beach se ponaša s čistimi plažami in kristalno čistimi vodami, ki so resnično dih jemajoče. Čeprav je lahko prisotna nekaj morske trave, to ne zmanjšuje celotne lepote plaže. Okoliške gore nudijo osupljivo ozadje, z modrimi in zelenimi vodami, ki ustvarjajo slikovit pogled. St. Martin je resnično izjemen kraj, plaže pa so ena njegovih glavnih znamenitosti. Za tiste, ki so drzni, se nahaja nudistična plaža na koncu plaže. Na voljo je tudi veliko storitev, kot so bar in stoli za najem. Območje je dom tudi več restavracij, med njimi priljubljena Bikini Beach. Hrana in pijača sta fantastični, vendar je pogled tisti, ki resnično ukrade predstavo. Ko sonce zaide, se lahko sprostite in opazujete otroke, ki se igrajo na plaži, kar ustvari resnično prijetno izkušnjo. Če načrtujete potovanje na St. Martin, ne pozabite vključiti obiska Orient Beach v svoj urnik. Ne boste obžalovali!

Baie Rouge beach
10 Liana Blaze

Plaža je bila prava paša za oči, s svojimi osupljivimi peščenimi in kamnitimi formacijami. Pesek je bil prijeten dodatek, vendar se ne preveč sprostite, saj so lahko valovi precej divji. Na koncu plaže je majhno območje, kjer je voda nekoliko mirnejša, vendar je preostanek plaže poln ostrih skal in nevarnih valov. Na srečo pomanjkanje množice pomeni, da lahko imate nekoliko več prostora zase. Samo poskrbite, da boste vzeli s seboj nekaj vode in prigrizkov, in če ste še posebej previdni, bi lahko prišle prav tudi vodne čevlje.

Pomembno je vedeti, da reševalci spremljajo 17 Plaže v otok, vendar se ne smete zanašati le nanje, saj je pomembno upoštevati osnovna pravila. Reševalci niso na dolžnosti 24 ur na dan, niti na opremljenih plažah.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v otok je september - temperatura zraka se v tem času segreje do 28.7°C, temperatura vode pa do 29.5°C. Najhladnejši mesec je marec - temperatura zraka se spusti na 25.5°C, temperatura vode pa na 26.2°C. Temperatura zraka in vode omogočata prijetno sprostitev v otok vse leto, kar uživajo turisti in domačini.

Ali veš, koliko plaž je v Otok St. Martin-ju? Skupaj je 26 Plaže in najbolj priljubljena je Skrita Plaža.

Pogosto zastavljena vprašanja (PPV)

Kakšne so glavne značilnosti najboljših plaž na Otok St. Martin?

Ko gre za iskanje najboljših plaž na Otok St. Martin, je treba upoštevati naslednje vidike.

Skupaj je 26plaž, od katerih jih približno 12 lahko imenujemo najboljše. .

Najboljše plaže v večini:

Poleg tega so običajno:

Najboljše plaže na Otok St. Martin:

Poglejte vse plaže na Otok St. Martin in ustvarite svojo izbiro po značilnostih.

Kako si ogledati samo najbližje plaže v Otok St. Martin?

Za iskanje plaž, ki so najbližje vaši trenutni geolokaciji, kliknite ikono bližnjih plaž v iskalnem polju. Videli boste najbližje plaže, razvrščene po razdalji od vas.

Opomba, če želite videti samo plaže, ki so v bližini vas na Otok St. Martin, morate biti v tem območju, da dobite pravilne rezultate.

Glej tudi: Oglejte si vse plaže na Otok St. Martin in ustvarite svojo izbiro glede na značilnosti.

Kateri so vsi lahko dostopni plaži na Otok St. Martin?

Večina plaž, ki se nahajajo na Otok St. Martin, je lahko dostopno, vendar med njimi obstajajo tudi plaže, ki so težko dostopno. Uporabite filter za razvrščanje plaž glede na podrobnosti o dostopu (parkiranje, razdalja itd.).

Priljubljene kategorije plaž na Otok St. Martin glede dostopnosti:

Glej tudi kategorije:

Najbolj priljubljene plaže s preprostim dostopom na Otok St. Martin:

Poglejte vse plaže na Otok St. Martin in izberite po značilnostih

Kako si ogledati vse peščene plaže ali plaže z drugimi naravnimi značilnostmi na Otok St. Martin?

Uporabite oddelek "Glavne značilnosti" filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate vse plaže s funkcijo, ki vas zanima.

Najbolj priljubljene izbire plaž z naravnimi značilnostmi so navedene spodaj. Ne pozabite, da lahko ustvarite svojo lastno izbiro s katero koli kombinacijo značilnosti.

Pokritost plaže in voda

Naravni prizori

Drugi priljubljeni kategoriji

Poglejte vse plaže na Otok St. Martin in izberite po značilnostih

Kako najti manj obljudene plaže na Otok St. Martin?

Prisotnost množice turistov na plaži v teh dneh postaja množična, včasih pa si želite tišine in samote. Uporabite filter v rezultatih iskanja, da si ogledate plaže na Otok St. Martin glede na zasedenost.

Priljubljene kategorije:

Poglejte vse plaže na Otok St. Martinin izberite po značilnostih

Katere plaže na Otok St. Martin so primerne za otroke, dobre za sprostitev, prijazne do hišnih ljubljenčkov, nudistične in prijazne za kampiranje?

Kako si ogledati vse plaže s podrobnostmi o storitvah na Otok St. Martin?

Kako si ogledati vse plaže glede na zanimanje za dejavnosti na Otok St. Martin?

Uporabite "Dejavnost" oddelek filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate izbire plaž glede na eno ali več dejavnosti. Spodaj je nekaj priljubljenih izbir, ki jih lahko po želji spremenite s pomočjo našega filtra.

Oglejte si vse plaže na Otok St. Martin in izberite glede na dejavnost.