O Otok Pag

Nežno morje z najčistejšo vodo in veličastne drobno prodnata plaže Otok Pag vsako leto privabljajo vse več turistov. Kristalno turkizna barva morske vode postavlja raven vašega dopusta nekje med osupljivim in popolnim. Če iščete popolno morje, je to vaš kraj!

Sprostitev

Vlasici beach

Vlasici 0.7 km
Dobro
7.7
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Lahki fini kamenček • Turkizna čista voda • Gneča
6.8 Indeks ugodnosti

Uljak beach

Stara Novalja 2.1 km
Dobro
7.7
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Lahki fini kamenček • Turkizna čista voda • Zelo gneča
3.4 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Smokvica beach

Smokvica 0.3 km
Dobro
7.7
Prost vhod • Virgin Beach • Enostaven dostop • Lahki fini kamenček • Gneča • Oddaljeno parkiranje
0.5 Indeks ugodnosti

Riva beach

Novalja 0.9 km
Dobro
7.3
Prost vhod • Virgin Beach • Enostaven dostop • Lahki kamenček • Turkizna čista voda • Zelo gneča
2.1 Indeks ugodnosti
Za raziskovalce

Malin beach

Basaca 3.1 km
Dobro
7.2
Prost vhod • Virgin Beach • Lahki fini kamenček • Dostop z ladjo • Gneča • Parkiranje prepovedano
0 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Gajac II beach

Kolanjski Gajac 0.1 km
Prijetno
6.8
Veliko prosto območje • Resort na plaži • Enostaven dostop • Lahki kamenček • Turkizna čista voda • Gneča
6.8 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 85 Plaže v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok Pag.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Pag, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma ozko, čisto kratek in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je fini kamenček svetlo.
  • Ker je na mnogih plažah prisotna drobno prodnata obala, priporočamo, da s seboj vzamete posebne čevlje, da se izognete neprijetnostim med vašim dopustom.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 52.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Pag znaša manj kot 500 metrov. 67 Plaže je relativno lahko dostopnih., 10 Plaže je težko dostopnih, kar v večini primerov pomeni, da boste morali prehoditi precej dolgo razdaljo., and 5 Plaže je dostop mogoč samo z vode. Med njimi so tako otoške plaže kot tudi plaže brez kopnene poti zaradi naravnih meja.

Divje plaže brez infrastrukture prevladujejo ob obali Otok Pag, vendar lahko tudi tukaj najdete plažo z standardnim naborom dodatkov: ležalniki, senčniki, restavracije, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok Pag

Rucica beach
10 Nerijus

Ta plaža je pravi biser, s sproščujočo in mirno atmosfero, ki je redko najdemo na obljudenih turističnih destinacijah. Nahaja se na priročni lokaciji in je enostavno dostopna, z bližnjim parkiriščem, ki olajša dostop. Čeprav na plaži ni dreves ali sence, lahko vedno prinesete svoje zavetišče ali obiščete plažo zvečer, da se izognete vročini. Če prispete dovolj zgodaj, boste imeli celotno plažo zase, kar vam omogoča, da v celoti uživate v kristalno čistem morju in osupljivih razgledih. Na splošno je ta plaža resnično obvezna destinacija za vse, ki iščejo sproščujoč in osvežujoč oddih.

Dunboka Draga
10 John Thompson

Ta plaža na otoku Pag je zagotovo ena najboljših. Gre za majhen, skrit dragulj s peščeno vodo in dolgo potjo, ki vodi do morja. Na voljo je veliko sence do poldneva, čeprav je dostop z avtomobilom lahko težaven, pa se trud zagotovo splača.

Vlasici beach
8 Lena Kovačić

Plaža ponuja kombinacijo prodnatih in peščenih delov v vodi, kar ustvarja edinstveno in prijetno izkušnjo. Lahko preživite ure in ure iskanja školjk, kar dodaja čar lokaciji. Vendar pa je pomembno opozoriti, da ni na voljo senčnikov, zato je priporočljivo, da s seboj prinesete svoj šotor, senčnik in sončno kremo. Na srečo so v bližini nekaj tušev in restavracij, kar olajša odmor od sonca in uživanje v osvežilnih napitkih. Poleg tega je na obali na voljo brezplačno parkiranje pri pristanišču, vendar bodite pozorni, da zavijete levo na Y križišču, da se izognete plačilu zasebnih parkirnih mest v bližnji vasi. Preprosto sledite oznakam za trajekt, da dosežete to idilično lokacijo.

Uljak beach
8 Lynne Anderson

Ta očarljiva in intimna plaža se ponaša s prijetno atmosfero, ki bo zagotovo navdušila obiskovalce. Zraven bližnjega bara se nahaja in ponuja popolno okolje za sproščujoč dan na soncu. Kljub svoji skromni velikosti je ta plaža pravi biser, ki ga ne smete zamuditi.

Smokvica beach
10 Larissa Fornaciari

Kristalno čista voda na tej plaži je preprosto dih jemajoča. Dostopnost je priročna, kar jo naredi za idealno destinacijo za vse. Poleg tega je na bližnjem hribu čaroben mali bar, ki nudi lepo mesto za sprostitev in uživanje v osupljivih razgledih. Na splošno je ta plaža pravi biser.

Riva beach
8 Mara Sobolevski

Neverjeten kraj

Pomembno je vedeti, da reševalci spremljajo 7 Plaže v otok, vendar se ne smete zanašati le nanje, saj je pomembno upoštevati osnovna pravila. Reševalci niso na dolžnosti 24 ur na dan, niti na opremljenih plažah.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v otok je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 29.6°C, temperatura vode pa do 26.6°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 9.9°C, temperatura vode pa na 11.9°C.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Pag-ju? Skupaj je 85 Plaže in najbolj priljubljena je Plaža Trincel na Planjki.

Pogosto zastavljena vprašanja (PPV)

Kakšne so glavne značilnosti najboljših plaž na Otok Pag?

Ko gre za iskanje najboljših plaž na Otok Pag, je treba upoštevati naslednje vidike.

Skupaj je 85plaž, od katerih jih približno 6 lahko imenujemo najboljše. .

Najboljše plaže v večini:

Poleg tega so običajno:

Najboljše plaže na Otok Pag:

Poglejte vse plaže na Otok Pag in ustvarite svojo izbiro po značilnostih.

Kako si ogledati samo najbližje plaže v Otok Pag?

Za iskanje plaž, ki so najbližje vaši trenutni geolokaciji, kliknite ikono bližnjih plaž v iskalnem polju. Videli boste najbližje plaže, razvrščene po razdalji od vas.

Opomba, če želite videti samo plaže, ki so v bližini vas na Otok Pag, morate biti v tem območju, da dobite pravilne rezultate.

Glej tudi: Oglejte si vse plaže na Otok Pag in ustvarite svojo izbiro glede na značilnosti.

Kako si ogledati vse plaže na zemljevidu Otok Pag?

Kateri so vsi lahko dostopni plaži na Otok Pag?

Večina plaž, ki se nahajajo na Otok Pag, je lahko dostopno, vendar med njimi obstajajo tudi plaže, ki so težko dostopno. Uporabite filter za razvrščanje plaž glede na podrobnosti o dostopu (parkiranje, razdalja itd.).

Priljubljene kategorije plaž na Otok Pag glede dostopnosti:

Glej tudi kategorije:

Najbolj priljubljene plaže s preprostim dostopom na Otok Pag:

Poglejte vse plaže na Otok Pag in izberite po značilnostih

Kako si ogledati vse peščene plaže ali plaže z drugimi naravnimi značilnostmi na Otok Pag?

Uporabite oddelek "Glavne značilnosti" filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate vse plaže s funkcijo, ki vas zanima.

Najbolj priljubljene izbire plaž z naravnimi značilnostmi so navedene spodaj. Ne pozabite, da lahko ustvarite svojo lastno izbiro s katero koli kombinacijo značilnosti.

Pokritost plaže in voda

Naravni prizori

Drugi priljubljeni kategoriji

Poglejte vse plaže na Otok Pag in izberite po značilnostih

Kako najti manj obljudene plaže na Otok Pag?

Prisotnost množice turistov na plaži v teh dneh postaja množična, včasih pa si želite tišine in samote. Uporabite filter v rezultatih iskanja, da si ogledate plaže na Otok Pag glede na zasedenost.

Priljubljene kategorije:

Če je prisotnost množice na plaži za vas ključna, bodite pozorni, kam ne bi smeli iti v sezoni.

Poglejte vse plaže na Otok Pagin izberite po značilnostih

Katere plaže na Otok Pag so primerne za otroke, dobre za sprostitev, prijazne do hišnih ljubljenčkov, nudistične in prijazne za kampiranje?

Kako si ogledati vse plaže s podrobnostmi o storitvah na Otok Pag?

Kako si ogledati vse plaže glede na zanimanje za dejavnosti na Otok Pag?

Uporabite "Dejavnost" oddelek filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate izbire plaž glede na eno ali več dejavnosti. Spodaj je nekaj priljubljenih izbir, ki jih lahko po želji spremenite s pomočjo našega filtra.

Oglejte si vse plaže na Otok Pag in izberite glede na dejavnost.