O Tour fondue otok

Drobno prodnata plaže, kristalno turkizna voda in gorati krajoliki - vse to je čudovita Tour fondue otok. Gore in morje - močna mešanica, ki vzame sapo tudi najbolj prefinjenim popotnikom! Ne recite, da vas nismo opozorili!

Plages Coucoussa

Le Brusc 1.7 km
Prijetno
6.8
Prost vhod • Virgin Beach • Enostaven dostop • Sivi fini kamenček • Turkizna čista voda • Gneča
1 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v otok.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Tour fondue otok, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma ozko, zelo kratko in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je fini kamenček siva.
  • Ker je na mnogih plažah prisotna drobno prodnata obala, priporočamo, da s seboj vzamete posebne čevlje, da se izognete neprijetnostim med vašim dopustom.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 1.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Tour fondue otok znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Divje plaže brez infrastrukture prevladujejo ob obali Tour fondue otok, vendar lahko tudi tukaj najdete plažo z standardnim naborom dodatkov: ležalniki, senčniki, restavracije, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Tour fondue otok

Plages Coucoussa
10 Zara Kadija

Ta domnevni raj na zemlji ni nič drugega kot tipična plaža z dragimi storitvami in prenatrpanimi obalami. Seveda je okolica lahko lepa, vendar stalni hrup in kaos zaradi množice turistov preprečujeta pravo sprostitev. In sploh ne začnimo o pretiranih cenah za podstandardno hrano in pijačo. Prihranite svoj denar in zdrav razum ter preskočite ta tako imenovani raj.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v otok je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 29.9°C, temperatura vode pa do 24.3°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 12.2°C, temperatura vode pa na 14.5°C.

Ali veš, koliko plaž je v Tour fondue otok-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je Plages Coucoussa.