O Otok Baltrum

Nežno morje z najčistejšo vodo in veličastne peščena plaže Otok Baltrum vsako leto privabljajo vse več turistov. Kristalno turkizna barva morske vode postavlja raven vašega dopusta nekje med osupljivim in popolnim. Če iščete popolno morje, je to vaš kraj!

Sprostitev
Dobro
7.3
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna voda • Močna plima
2.7 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok Baltrum.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Baltrum, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma široka, dolga in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo nežen, kar je zelo primerno za otroke. Takšnih 1 plaž je.
  • Pomembna pojasnila: 1 Plaža v otok ima dolgo obalno cono, kar pomeni, da med nizko plimo boste morda morali prehoditi znatno razdaljo. To je tudi nekaj, kar je treba upoštevati, če ne želite nenadoma biti v vodi med visoko plimo.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Baltrum znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Večina plaž v Otok Baltrum ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok Baltrum

Baltrumer Badestrand
5 Angie Wang

This beach may seem picturesque with its pristine white sand and tranquil waters, but don't be fooled. The monotonous activity of renting a covered chair and basking in the sun may seem idyllic, but it only adds to the mundane atmosphere. Overall, the beach lacks any excitement or unique features that would make it stand out from any other generic beach.

Ponudbe za namestitev v območju plaže so omejene, zato lahko iskanje primernega kraja za bivanje predstavlja težavo. Za več informacij lahko uporabite iskanje po zemljevidu.

Najbolj vroč mesec v otok je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 22.2°C, temperatura vode pa do 19.6°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 5.4°C, temperatura vode pa na 5.8°C.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Baltrum-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je Baltrumer Badestrand.