O Derichsweiler

Derichsweiler vas se nahaja v Severnorheinsko-vestfalska} Nemčija ter je znana po svojih turkiznih vodah, katerih kristalna čistost je neverjetna! To povečuje nivo plažnega uživanja, saj boljša voda omogoča prijetnejše doživetje ob njej! Vendar pa ne pretiravajte s hladnostjo!

Sprostitev

Duren-Gurzenich Strand

Derichsweiler 1.1 km
Zelo dobro
8.3
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Turkizna čista voda • Gneča
3.8 Indeks ugodnosti

Za vsakega popotnika je počitek ob morju povezan z različnimi aktivnostmi. Nekateri imajo radi popolno sprostitev in tišino, medtem ko drugi potrebujejo aktivnosti. Naš konfigurator vam bo vedno pomagal izbrati plažo, ki ustreza vašim osebnim potrebam.

Če je za vas počitnikovanje na plaži predvsem zvok valov, kriki galebov nad pomolom in počasni sprehodi ob obali, potem ste zagotovo ljubitelj mirnih plaž.

Seznam razpoložljivih plažnih aktivnosti je zagotovo pomemben, vendar pa za mnoge popotnike ni odločilni faktor pri izbiri počitniškega kraja. Spodaj boste našli nekaj informacij o naravnih značilnostih plaž v Derichsweiler. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale najti kraj vaših sanj.

Plaže vas so večinoma široka. Po mnenju strokovnjakov za plaže in dopustnikov imajo večina plaž visok stopnjo čistoče. Droben pesek plaže prevladujejo nad drugimi!

Običajno se globina povečuje zelo gladko. Če je to zate pomembno, vedno uporabi naš filter, da preveriš globino posamezne plaže.

Najnovejše ocene plaž Derichsweiler

Duren-Gurzenich Strand
10 Zara Lin

Vrh

Najtoplejši mesec v tem območju je junij, ko se temperatura zraka dvigne do 24.4°C, temperatura vode pa do 20°C. Najhladnejši mesec je januar, ko se temperatura zraka spusti na 5°C in temperatura vode na 2.1°C.