O Filippiada

Filippiada mesto se nahaja v Epirus} Grčija ter je znana po svojih turkiznih vodah, katerih kristalna čistost je neverjetna! To povečuje nivo plažnega uživanja, saj boljša voda omogoča prijetnejše doživetje ob njej! Vendar pa ne pretiravajte s hladnostjo!

Sprostitev

Porticciolo beach

Paliambela 2.4 km
Dobro
7.3
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Sivi kamenček • Turkizna čista voda • Fino kamenčkov dno
3.4 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Alonaki beach

Chroneika - Drossia 0.9 km
Prenašalno
5.9
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna čista voda • Peščeno dno
3.7 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Gavou mikro beach

Paliambela 3.1 km
Frustrirajoče
4
Prost vhod • Virgin Beach • Enostaven dostop • Harmaa hiekka ja kivi • Turkizna čista voda • Zapuščeno
1 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Gavou beach

Paliambela 3.3 km
Frustrirajoče
4
Prost vhod • Virgin Beach • Sivi fini kamenček • Zelena voda • Težaven dostop • Pot > 1 km
1 Indeks ugodnosti

Za vsakega popotnika je počitek ob morju povezan z različnimi aktivnostmi. Nekateri imajo radi popolno sprostitev in tišino, medtem ko drugi potrebujejo aktivnosti. Naš konfigurator vam bo vedno pomagal izbrati plažo, ki ustreza vašim osebnim potrebam.

Če je za vas počitnikovanje na plaži predvsem zvok valov, kriki galebov nad pomolom in počasni sprehodi ob obali, potem ste zagotovo ljubitelj mirnih plaž. Najbolj priljubljene plaže za takšen dopust v bližini Filippiada so Kanali naturist beach, Kerentza beach, Lygia beach.

Starejši popotniki pogosto obiskujejo plaže v Filippiada, saj je približno 6 Plaže plaž, ki so prilagojene njihovim potrebam. Prostornost in dobra razvitost plažne infrastrukture naredita te kraje idealne za to skupino popotnikov!

Nekatere plaže v okolici so precej oddaljene od cest. Če ste ljubitelj pohodništva, boste zagotovo cenili to mesto. Vendar, če ste za pohodništvo še neizkušeni, vam priporočamo, da preučite podrobnosti dostopa iz opisov in pregledov uporabnikov, da razumete, ali je to izvedljivo za vas. Kot nagrado boste doživeli divjo plažo z nedotaknjeno naravo.

Seznam razpoložljivih plažnih aktivnosti je zagotovo pomemben, vendar pa za mnoge popotnike ni odločilni faktor pri izbiri počitniškega kraja. Spodaj boste našli nekaj informacij o naravnih značilnostih plaž v Filippiada. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale najti kraj vaših sanj.

Plaže mesto so večinoma ozko. Po mnenju strokovnjakov za plaže in dopustnikov imajo večina plaž visok stopnjo čistoče. Peščena plaže prevladujejo nad drugimi!

Ker so skalnate plaže tukaj dokaj pogoste, je priporočljivo, da s seboj prinesete vodne čevlje, če ste nanje občutljivi. Tako bo vaš dopust čim bolj udoben.

Običajno se globina povečuje običajno. Če je to zate pomembno, vedno uporabi naš filter, da preveriš globino posamezne plaže.

Najnovejše ocene plaž Filippiada

Porticciolo beach
10 Evan Merrick

Pred kratkim smo 7 dni ostali v kompleksu tik pred Vonitso, da bi proslavili rojstni dan in vsak vidik našega počitnic je presegel naša pričakovanja. Nicky, Maria in Tatianna, ki so vsi delali na spletnem mestu, so bili izjemno koristni in pozorni, vedno so nam pomagali, da bi nam pomagali. Na prvo noč, ki se je zgodila v nedeljo, smo imeli težave pri iskanju hrane za večer. Vendar je gostitelj lahko našel ugodno cenovno kakovostno restavracijo s hitro hrano in nam jo je dostavil v eni uri. Sama namestitev je bila popolna in brezhibna, s sodobno in elegantno opremo, klimatsko napravo v celotni, udobni postelji in zasebnim bazenom v zgornji spalnici. Prav tako je imel vse potrebne ugodnosti za kuhanje ves teden. Vrtni in zunanji prostor sta bila natančno zasnovana, ki vsebuje zunanji bar, območje BBQ, majhno telovadnico, plavalno opremo, viseče mreže in določeno območje za majhne otroke. Bilo je tudi veliko območij za sprostitev in uživanje v soncu in dih jemajočih razgledih. Na koncu vrta je bila osamljena plaža z osupljivimi razgledi, sončnimi saloni in zasenčenimi območji, kjer smo preživeli večino svojega časa. Poleg tega nam je ekipa ponudila odlična priporočila za jedilnico in potovanje v lokalno mesto in iz njega. Na splošno so najine počitnice potekale neverjetno gladko in nimamo nič drugega kot pozitivne spomine. Toplo priporočam, da ostanete tukaj, če iščete mirne in sproščujoče počitnice. Osebno komaj čakam, da se vrnem! Velika hvala čudoviti ekipi, ki se je močno trudila, da bi zagotovila našo srečo in ohranila vilo v neokrnjenem stanju.

Alonaki beach
10 Nicoleta Ionescu.

Naleteli smo na najbolj izvrstno plažo v bližini, s peskom tako mehkim, da se je zdelo, kot da hodimo po oblakih. Kristalno čista voda je bila brezhibna in presenečenje je bilo, da je bila plaža skoraj prazna, celo med najbolj obiskanim časom leta. Uživali smo v samoti, uživali v soncu in uživali v miru območja nekaj časa, brez nikogar drugega v vidnem polju vsaj 50 metrov.

Najtoplejši mesec v tem območju je avgust, ko se temperatura zraka dvigne do 29.8°C, temperatura vode pa do 27.9°C. Najhladnejši mesec je januar, ko se temperatura zraka spusti na 13.1°C in temperatura vode na 17.1°C.