O Otok Corfu

Nežno morje z najčistejšo vodo in veličastne droben pesek plaže Otok Corfu vsako leto privabljajo vse več turistov. Kristalno turkizna barva morske vode postavlja raven vašega dopusta nekje med osupljivim in popolnim. Če iščete popolno morje, je to vaš kraj!

Sprostitev
Zelo dobro
8.8
Resort na plaži • Slikovito • Enostaven dostop • Lahki fini kamenček • Pieni ilmainen alue • Gneča
6.8 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen
Zelo dobro
8.7
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Lahki fini kamenček • Turkizna čista voda • Gneča
7.8 Indeks ugodnosti
Za otroke

Kavos beach

Kavos 0.3 km
Zelo dobro
8.6
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Fino rjavi pesek • Turkizna čista voda • Gneča
7.8 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen
Zelo dobro
8.6
Prost vhod • Plaža udobja • Slikovito • Enostaven dostop • Lahki fini kamenček • Gneča
6.5 Indeks ugodnosti

Bataria Beach

Kassiopi 0.5 km
Zelo dobro
8.6
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Lahki fini kamenček • Turkizna čista voda • Zelo gneča
3.4 Indeks ugodnosti

Small beach

Sidari 0.3 km
Dobro
7.9
Resort na plaži • Slikovito • Enostaven dostop • Fino rjavi pesek • Pieni ilmainen alue • Gneča
5.7 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 136 Plaže v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok Corfu.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Corfu, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma ozko, čisto kratek in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je fini pesek svetlo.
  • Ker je na mnogih plažah prisotna drobno prodnata obala, priporočamo, da s seboj vzamete posebne čevlje, da se izognete neprijetnostim med vašim dopustom.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 101.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Corfu znaša manj kot 500 metrov. 111 Plaže je relativno lahko dostopnih., 5 Plaže je težko dostopnih, kar v večini primerov pomeni, da boste morali prehoditi precej dolgo razdaljo., and 19 Plaže je dostop mogoč samo z vode. Med njimi so tako otoške plaže kot tudi plaže brez kopnene poti zaradi naravnih meja.

Večina plaž v Otok Corfu ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok Corfu

acharavi beach
10 Retan Avoncap

Plaža se ponaša z lahkim peskom, ki je posut s kamni, kar ustvarja edinstveno teksturo pod nogami. Voda je topla in vabljiva, kar jo naredi odlično mesto za uživanje na soncu in sprostitev.

Myrtiotissa beach
9 Bonnie Peterson

I lived there for 4 months in the early 70’s, sleeping under the olive trees on the top of the hill above, eating at a taverna owned by Spiro and Maria who had one daughter named Fadna. Everyone ate whatever Maria cooked, Spiro kept a tab for each person and gave us a shot of ouzo when we settled our tab. There were people from everywhere but only 2 of us from the US! We took showers in fresh water that came off the hillside onto the beach. I’m grateful I had that experience before it became developed!

Ipsos beach
10 L. Van

Naleteli smo na čudovito plažo, ki nam je padla v oči med vožnjo mimo in se odločili ostati. To je idealno mesto za družine z otroki, saj se razteza na dolgo razdaljo. Čeprav je plaža kamnita, je voda kristalno čista in turkizna, po le 2 metrih pa postane pesek najfinejši in najmehkejši beli pesek. Voda ostane plitva dolgo časa, kar omogoča varno kopanje otrokom. Otroci lahko uživajo tudi na napihljivem vodnem parku, ki je na voljo za 10 evrov na osebo na dan. Plaža je obdana z restavracijami in trgovinami, parkiranje pa je na voljo ob cesti. V bližini smo odkrili očarljivo slaščičarno z imenom Sugar in tam uživali nekaj fantastične kave. Plaža ponuja tuše in garderobe, voda pa je opazno toplejša v primerjavi z zahodno obalo Korzike.

Glass beach
9 Mallorca feelings

Diese Bucht ist der absolute Hammer, doch darf man auch den Weg dorthin nicht unterschätzen, teilweise muss man sich von Seil zu Seil hangeln, sportlich muss man auf jedenfall sein bei dieser Tour.

Skaloma beach II
10 Elena

This beach is absolutely stunning! The sand is fine, and it's usually not crowded, allowing for a peaceful and relaxing experience under the sun. The scenery is beautiful, making it the perfect spot to unwind and do nothing. Just keep in mind that there are no bars or amenities, so it's best to bring your own supplies. Despite being located near the ferry port, the occasional ferry every couple of hours might be a minor inconvenience for some, but overall, it's definitely worth a visit.

Plaža Nisaki
8 Sarina Kovalenko

Ta mirna in prijetna plaža ponuja edinstveno izkušnjo s svojimi skalnatimi obalami. Čeprav pesek ni glavna atrakcija, ga nadomeščajo kristalno čista voda. Priporočljivo je biti previden pri vstopu v vodo, saj je globoka že od druge stopnice. Za tiste, ki iščejo avanturo, so na voljo najemi čolnov, na voljo pa je tudi različna izbira restavracij. Če pa načrtujete vožnjo, bodite pozorni na strmo cesto do plaže in omejena parkirna mesta. Na voljo so ležalniki in senčniki, vendar je naročilo iz bara obvezno. Na splošno je ta plaža skriti dragulj, ki ga velja raziskati zaradi svoje mirne atmosfere in osupljivih razgledov.

Pomembno je vedeti, da reševalci spremljajo 25 Plaže v otok, vendar se ne smete zanašati le nanje, saj je pomembno upoštevati osnovna pravila. Reševalci niso na dolžnosti 24 ur na dan, niti na opremljenih plažah.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v otok je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 28.5°C, temperatura vode pa do 27°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 11.5°C, temperatura vode pa na 16.7°C.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Corfu-ju? Skupaj je 136 Plaže in najbolj priljubljena je Plaža Agios Gordios.

Pogosto zastavljena vprašanja (PPV)

Kakšne so glavne značilnosti najboljših plaž na Otok Corfu?

Ko gre za iskanje najboljših plaž na Otok Corfu, je treba upoštevati naslednje vidike.

Skupaj je 136plaž, od katerih jih približno 28 lahko imenujemo najboljše. .

Najboljše plaže v večini:

Poleg tega so običajno:

Najboljše plaže na Otok Corfu:

Poglejte vse plaže na Otok Corfu in ustvarite svojo izbiro po značilnostih.

Kako si ogledati samo najbližje plaže v Otok Corfu?

Za iskanje plaž, ki so najbližje vaši trenutni geolokaciji, kliknite ikono bližnjih plaž v iskalnem polju. Videli boste najbližje plaže, razvrščene po razdalji od vas.

Opomba, če želite videti samo plaže, ki so v bližini vas na Otok Corfu, morate biti v tem območju, da dobite pravilne rezultate.

Glej tudi: Oglejte si vse plaže na Otok Corfu in ustvarite svojo izbiro glede na značilnosti.

Kateri so vsi lahko dostopni plaži na Otok Corfu?

Večina plaž, ki se nahajajo na Otok Corfu, je lahko dostopno, vendar med njimi obstajajo tudi plaže, ki so težko dostopno. Uporabite filter za razvrščanje plaž glede na podrobnosti o dostopu (parkiranje, razdalja itd.).

Priljubljene kategorije plaž na Otok Corfu glede dostopnosti:

Glej tudi kategorije:

Najbolj priljubljene plaže s preprostim dostopom na Otok Corfu:

Poglejte vse plaže na Otok Corfu in izberite po značilnostih

Kako si ogledati vse peščene plaže ali plaže z drugimi naravnimi značilnostmi na Otok Corfu?

Uporabite oddelek "Glavne značilnosti" filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate vse plaže s funkcijo, ki vas zanima.

Najbolj priljubljene izbire plaž z naravnimi značilnostmi so navedene spodaj. Ne pozabite, da lahko ustvarite svojo lastno izbiro s katero koli kombinacijo značilnosti.

Pokritost plaže in voda

Naravni prizori

Drugi priljubljeni kategoriji

Poglejte vse plaže na Otok Corfu in izberite po značilnostih

Kako najti manj obljudene plaže na Otok Corfu?

Prisotnost množice turistov na plaži v teh dneh postaja množična, včasih pa si želite tišine in samote. Uporabite filter v rezultatih iskanja, da si ogledate plaže na Otok Corfu glede na zasedenost.

Priljubljene kategorije:

Poglejte vse plaže na Otok Corfuin izberite po značilnostih

Katere plaže na Otok Corfu so primerne za otroke, dobre za sprostitev, prijazne do hišnih ljubljenčkov, nudistične in prijazne za kampiranje?

Kako si ogledati vse plaže s podrobnostmi o storitvah na Otok Corfu?

Kako si ogledati vse plaže glede na zanimanje za dejavnosti na Otok Corfu?

Uporabite "Dejavnost" oddelek filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate izbire plaž glede na eno ali več dejavnosti. Spodaj je nekaj priljubljenih izbir, ki jih lahko po želji spremenite s pomočjo našega filtra.

Oglejte si vse plaže na Otok Corfu in izberite glede na dejavnost.