O Kos otok

Nežno morje z najčistejšo vodo in veličastne peščena plaže Kos otok vsako leto privabljajo vse več turistov. Kristalno turkizna barva morske vode postavlja raven vašega dopusta nekje med osupljivim in popolnim. Če iščete popolno morje, je to vaš kraj!

Starejši prijazen

Aqua Blue beach

Lambi 0.7 km
Prijetno
6.9
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna čista voda • Peščeno dno
3.7 Indeks ugodnosti
Prijetno
6.8
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Harmaa hiekka ja kivi • Turkizna čista voda • Pesek in kamenčki dno
3.8 Indeks ugodnosti

Kouros Palace beach

Mastichari 2.6 km
Prijetno
6.8
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Siv pesek • Turkizna čista voda • Peščeno dno
2.7 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Horizon beach

TROULOS 0.8 km
Prijetno
6.7
Zasebna plaža • Enostaven dostop • Peščeno dno • Blizu ceste • Zaprt vhod • Gneča
1 Indeks ugodnosti
Dobro za zabavo

Paralia Psalidi II

Municipality of Kos 1.4 km
Prijetno
6.7
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Sivi fini kamenček • Modra čista voda • Fino kamenčkov dno
6.7 Indeks ugodnosti
Dobro za zabavo

Agios Fokas Beach

Municipality of Kos 0.2 km
Prijetno
6.7
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Harmaa hiekka ja kivi • Turkizna čista voda • Pesek in kamenčki dno
5.1 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 63 Plaže v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Kos otok.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Kos otok, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma ozko, zmerna dolžina in imajo srednje stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek siva.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 46.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Kos otok znaša manj kot 500 metrov. 50 Plaže je relativno lahko dostopnih., 2 Plaže je težko dostopnih, kar v večini primerov pomeni, da boste morali prehoditi precej dolgo razdaljo., and 11 Plaže je dostop mogoč samo z vode. Med njimi so tako otoške plaže kot tudi plaže brez kopnene poti zaradi naravnih meja.

Večina plaž v Kos otok ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Kos otok

Aqua Blue beach
8 Emre Aydin

Plaža je peščena in ugodno locirana blizu mesta Kos, kar jo naredi odlično izbiro za družine z otroki zaradi njene nežne strmine v vodo. Razteza se na precejšnjo razdaljo in ponuja tako prosto dostopna območja kot tudi odseke s sončnimi ležalniki. Kljub svoji priljubljenosti ni prenatrpana. Prisotnost dreves zagotavlja dovolj sence, vendar je treba opozoriti, da je pod njimi območje precej umazano.

Agios Theologos beach
10 Zarivonix

Ta plaža na Kosu je nedvomno najboljša, kar jo boste našli. Za le 5 evrov na dan lahko najamete dežnik in dve ležalniki, da se sprostite na soncu. Plaža nikoli ni preveč polna in srečali boste le nekaj ljudi. Poleg tega je restavracija le nekaj korakov stran, ki streže okusne obroke.

Horizon beach
8 Maria Portenkirchner

Kar nam je bilo pri The Beach Resort resnično všeč, je bilo to, da je bilo zelo dobro vzdrževano in v dobri formi. Vrtovi so bili lepi, sobe pa so bile sodobne, čiste in pred kratkim obnovljene. Postelje so bile udobne, klimatska naprava ni bila preveč hrupna in vsa okna so imela leteče mreže, da bi komarji preprečili. Hrana je imela dobro raznolikost in visoke higienske standarde. Sveže sadje je bilo okusno in tam smo imeli celo najboljšo breskev v letu. V sobi so bili tudi štirje zelo lepi bazeni, prazen hladilnik in mini trg v letovišču. Ker je voda v tem delu sveta omejena, je imel tuš minimalen pritisk, ki je bil popolnoma v redu in dovolj za uživanje. To je samo pokazalo njihovo zavezanost k odgovorni uporabi omejenih virov. Poleg tega je mini trg namesto plastike ponujal biološko razgradljive vrečke. Obstajalo je le nekaj stvari, za katere smo menili, da jih je mogoče izboljšati. Brezplačna kava pri zajtrku je bila grozna in je ne bi več imeli. Prav tako v sobi ni bilo kavnega stroja. Presenetljivo je bilo, da še vedno ni bilo brezplačne vode za večerjo ali v sobi in gostje so jo morali plačati. Nenavadno je, da hotel ne zagotovi vsaj ene brezplačne steklenice vode v sobi. Sef je zahteval tudi dnevno pristojbino v višini 3 EUR, kar se je zdelo nepotrebno za letovišče s 4 zvezdicami. Brisače so bile za celotno bivanje le 2,50 EUR, vendar je bila velikost premajhna. Lahko bi jih spremenili do 4 -krat, vendar bi bilo bolje, če bi bili večji. Koktajli so bili dragi in pošteno razočarajoči. Na primer, Pina Colada ni imela smetane, samo kokosovega sirupa, zato je bil bolj kot super sladki sok za 7,50 €, kar je običajna cena za "ponarejeno" različico. Tudi sokovi pri zajtrku niso imeli resničnega okusa; Zdi se, da so narejeni iz sirupa. Vendar je bil na voljo svež pomarančni sok za doplačilo. Hrana sploh ni bila začinjena, vendar je bilo vsaj nekaj začimb v bifeju, da bi dodali nekaj okusa. Tuš je bil v kadi, zato ste se morali "povzpeti", kar je bilo nekoliko neprijetno. Nazadnje smo imeli dve ločeni ležišči, ki sta se še naprej premikala. Bilo bi veliko bolje, če bi bila na voljo postelja v velikosti kralja. Na splošno bi zagotovo priporočili to letovišče. Cene so bile poštene, osebje pa zelo prijazno in vljudno. Naše priporočilo za izboljšanje bi bilo nadomestiti grozno brezplačno kavo in izboljšati kakovost koktajlov, da bi bolje odražali ambicijo letovišča, da bi bila ustanova s ​​4 zvezdicami. Zvečer bi radi sedeli v lokalu in uživali v naših koktajlih, a znana kakovost nas je preprosto odvrnila.

Paralia Psalidi II
10 Anya Petrova

Nedeljski dogodek je resnično neverjeten, vsak teden pa ima drugačen gostujoči DJ. Cene so poštene, nastavitev pa odlična. Edina slaba stran je, da je storitev pijače nekoliko počasna, vendar vzdušje več kot nadomešča.

Agios Fokas Beach
10 Jaxon Andersson.

Ta osupljiva plaža je pravi dragulj! Ponuja različne udobje, kot so udobni dežniki in ležalniki, pa tudi udobne blazine, skrite v senci dreves. Če imate raje bolj naravno izkušnjo, se lahko preprosto raztegnete na mehkem pesku brez potrebe po ležalniku. Poleg tega je osebje izjemno gostoljubno in vedno pripravljeno pomagati, kar ustvarja toplo in prijetno vzdušje.

Agios Fokas Kos
10 Evan Frost

This hotel was exactly what we were looking for - perfect in every way. It's a bit secluded, but still easy to get to the main town. The staff couldn't have been more helpful. It took about an hour to get there from the airport, but the bus ride around the town was a nice way to start exploring the island. The complex has three pools and three restaurants to choose from, and since we were on an all-inclusive package, we tried them all. We stayed in a suite for 11 nights and could see the beach from our morning coffee spot. The suite was spotlessly clean, as was the entire complex. I would give the food and staff a 5-star rating.

Pomembno je vedeti, da reševalci spremljajo 10 Plaže v otok, vendar se ne smete zanašati le nanje, saj je pomembno upoštevati osnovna pravila. Reševalci niso na dolžnosti 24 ur na dan, niti na opremljenih plažah.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v otok je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 30.2°C, temperatura vode pa do 27.9°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 13.2°C, temperatura vode pa na 18.4°C.

Ali veš, koliko plaž je v Kos otok-ju? Skupaj je 63 Plaže in najbolj priljubljena je Rajska Plaža.

Pogosto zastavljena vprašanja (PPV)

Kakšne so glavne značilnosti najboljših plaž na Kos otok?

Ko gre za iskanje najboljših plaž na Kos otok, je treba upoštevati naslednje vidike.

Skupaj je 63plaž, od katerih jih približno 3 lahko imenujemo najboljše. .

Najboljše plaže v večini:

Poleg tega so običajno:

Najboljše plaže na Kos otok:

Poglejte vse plaže na Kos otok in ustvarite svojo izbiro po značilnostih.

Kako si ogledati samo najbližje plaže v Kos otok?

Za iskanje plaž, ki so najbližje vaši trenutni geolokaciji, kliknite ikono bližnjih plaž v iskalnem polju. Videli boste najbližje plaže, razvrščene po razdalji od vas.

Opomba, če želite videti samo plaže, ki so v bližini vas na Kos otok, morate biti v tem območju, da dobite pravilne rezultate.

Glej tudi: Oglejte si vse plaže na Kos otok in ustvarite svojo izbiro glede na značilnosti.

Kateri so vsi lahko dostopni plaži na Kos otok?

Večina plaž, ki se nahajajo na Kos otok, je lahko dostopno, vendar med njimi obstajajo tudi plaže, ki so težko dostopno. Uporabite filter za razvrščanje plaž glede na podrobnosti o dostopu (parkiranje, razdalja itd.).

Priljubljene kategorije plaž na Kos otok glede dostopnosti:

Glej tudi kategorije:

Najbolj priljubljene plaže s preprostim dostopom na Kos otok:

Poglejte vse plaže na Kos otok in izberite po značilnostih

Kako si ogledati vse peščene plaže ali plaže z drugimi naravnimi značilnostmi na Kos otok?

Uporabite oddelek "Glavne značilnosti" filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate vse plaže s funkcijo, ki vas zanima.

Najbolj priljubljene izbire plaž z naravnimi značilnostmi so navedene spodaj. Ne pozabite, da lahko ustvarite svojo lastno izbiro s katero koli kombinacijo značilnosti.

Pokritost plaže in voda

Naravni prizori

Poglejte vse plaže na Kos otok in izberite po značilnostih

Kako najti manj obljudene plaže na Kos otok?

Prisotnost množice turistov na plaži v teh dneh postaja množična, včasih pa si želite tišine in samote. Uporabite filter v rezultatih iskanja, da si ogledate plaže na Kos otok glede na zasedenost.

Priljubljene kategorije:

Poglejte vse plaže na Kos otokin izberite po značilnostih

Katere plaže na Kos otok so primerne za otroke, dobre za sprostitev, prijazne do hišnih ljubljenčkov, nudistične in prijazne za kampiranje?

Kako si ogledati vse plaže s podrobnostmi o storitvah na Kos otok?

Kako si ogledati vse plaže glede na zanimanje za dejavnosti na Kos otok?

Uporabite "Dejavnost" oddelek filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate izbire plaž glede na eno ali več dejavnosti. Spodaj je nekaj priljubljenih izbir, ki jih lahko po želji spremenite s pomočjo našega filtra.

Oglejte si vse plaže na Kos otok in izberite glede na dejavnost.