O Otok Marathos

Peščena plaže, kristalno turkizna voda in gorati krajoliki - vse to je čudovita Otok Marathos. Gore in morje - močna mešanica, ki vzame sapo tudi najbolj prefinjenim popotnikom! Ne recite, da vas nismo opozorili!

Sprostitev
Dobro
7.6
Prost vhod • Plaža udobja • Slikovito • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna čista voda
3.8 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok Marathos.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Marathos, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma ozko, čisto kratek in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 1.
  • Nekatere plažne zalive lahko gosto zasedajo motorni čolni ali jahte, kar običajno negativno vpliva na onesnaževanje vode. Na približno 1 Plaža v Otok Marathos se občasno opazi večje število plovil.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Marathos znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Večina plaž v Otok Marathos ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok Marathos

Marathos beach
10 Cara Cresswell

Ta plaža je resnično košček nebes na zemlji! Naravna lepota okolice je preprosto dih jemajoča, s kristalno čistimi vodami in mehkim, rumenim peskom, ki se razteza tako daleč, kot sega oko. To je popolno mesto za sprostitev in sprostitev, uživanje v toplini sonca in občutenje nežnega vetra na koži. Ne glede na to, ali iščete mirno zatočišče ali vznemirljivo pustolovščino, ima ta plaža nekaj za vsakogar. Zakaj torej čakati? Pridite in doživite raj, ki vas čaka!

Ponudbe za namestitev v območju plaže so omejene, zato lahko iskanje primernega kraja za bivanje predstavlja težavo. Za več informacij lahko uporabite iskanje po zemljevidu.

Najbolj vroč mesec v otok je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 30.6°C, temperatura vode pa do 26.8°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 13.5°C, temperatura vode pa na 17.9°C.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Marathos-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je Marathos beach.