O Otok Petite Martinique

Peščena plaže, kristalno turkizna voda in gorati krajoliki - vse to je čudovita Otok Petite Martinique. Gore in morje - močna mešanica, ki vzame sapo tudi najbolj prefinjenim popotnikom! Ne recite, da vas nismo opozorili!

Sprostitev
Dobro
7.1
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna čista voda • Peščeno dno
6.8 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok Petite Martinique.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Petite Martinique, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma ozko, zmerna dolžina in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 1.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Petite Martinique znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Večina plaž v Otok Petite Martinique ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok Petite Martinique

Petite Martinique beach
10 Nolan Hendricks

Spending time at Melodies Beach is fantastic. The staff is welcoming and attentive, providing great service with food and drinks. The views of the Grenadines island are excellent. Can't wait to return.

Ponudbe za namestitev v območju plaže so omejene, zato lahko iskanje primernega kraja za bivanje predstavlja težavo. Za več informacij lahko uporabite iskanje po zemljevidu.

Najbolj vroč mesec v otok je september - temperatura zraka se v tem času segreje do 29°C, temperatura vode pa do 29.6°C. Najhladnejši mesec je marec - temperatura zraka se spusti na 26.4°C, temperatura vode pa na 26.9°C. Temperatura zraka in vode omogočata prijetno sprostitev v otok vse leto, kar uživajo turisti in domačini.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Petite Martinique-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je Petite Martinique beach.