O Otok Bali

Na prvi pogled za plažne popotnike nič ni posebnega na Otok Bali. Tu ne pričakujte kristalno turkizne vode ali fantastičnih goratih krajolikov. Kljub temu pa se tok turistov tu iz leta v leto povečuje. In zakaj bi sploh potrebovali gore, če ste prišli k morju, kajne?

Sprostitev

Kedonganan Beach

Kedonganan 0.7 km
Zelo dobro
8.4
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Gneča • Močna plima
7.1 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen
Zelo dobro
8.2
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Siv pesek • Turkizna čista voda • Zelo gneča
6 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Berawa Beach

Canggu 1.2 km
Zelo dobro
8.2
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Siv pesek • Turkizna voda • Gneča
5.3 Indeks ugodnosti
Sprostitev
Zelo dobro
8.1
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Gneča • Močna plima • Pesek in skale dno
6.8 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen

Jerman Beach

Kuta 1.3 km
Zelo dobro
8
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Turkizna čista voda • Gneča
5.5 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Kedungu Beach

Pangkung Tibah 1.2 km
Dobro
7.8
Prost vhod • Plaža udobja • Slikovito • Enostaven dostop • Gneča • Močna plima
3.1 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 122 Plaže v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok Bali.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Bali, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma široka, zmerna dolžina in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo nežen, kar je zelo primerno za otroke. Takšnih 99 plaž je.
  • Pomembna pojasnila: 90 Plaže v otok ima dolgo obalno cono, kar pomeni, da med nizko plimo boste morda morali prehoditi znatno razdaljo. To je tudi nekaj, kar je treba upoštevati, če ne želite nenadoma biti v vodi med visoko plimo.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Bali znaša manj kot 500 metrov. 116 Plaže je relativno lahko dostopnih., 2 Plaže je težko dostopnih, kar v večini primerov pomeni, da boste morali prehoditi precej dolgo razdaljo., and 3 Plaže je dostop mogoč samo z vode. Med njimi so tako otoške plaže kot tudi plaže brez kopnene poti zaradi naravnih meja.

Večina plaž v Otok Bali ima potrebne zmogljivosti, kot so ležalniki, senčniki, plažne kavarne, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Otok Bali

Kedonganan Beach
10 Niran Vayu

Ta plaža ponuja idilično okolje za uživanje ob sončnem zahodu in razvajanju v okusni lokalni morski hrani. Če ste del velike skupine, predlagam, da se odpravite na trg in kupite sveže ulovljeno morsko hrano ter jo nato odnesete v eno od morskih koč, kjer jo lahko skuhate za del cene. To je izkušnja, kot nobena druga!

Batu Bolong Beach
10 Kaelan Ashford

Plaža je popolnoma osupljiva in toplo priporočam obisk okoli 17. ure, ko je vreme nekoliko oblačno. Užitek je opazovati številne pse, ki se igrajo, bodisi ulične pse ali igrajo z lastniki. Plaže so med seboj povezane, zato lahko počasi sprehajate in odkrijete več plaž, medtem ko čakate na sončni zahod. To je resnično čudovita izkušnja!

Berawa Beach
10 Michelle K.

Ta plaža je odlično mesto za preživljanje časa z družino in uživanje v sončnem vzhodu ali zahodu. Nahaja se le 5 minut hoje od našega ljubljenega hotela The Haven Berawa.

Kedungu Beach
10 Rugzo Ozgur

Lokalna plaža je precej strma in večinoma obiskana s strani domačinov, z zelo malo tujci. Tukaj pogosto vidite otroke, ki igrajo nogomet, in obstaja tudi možnost deskanja. Če se odpravite dlje, boste odkrili nekaj zanimivih krajev, ki so običajno izven utrjenih poti. Sončni zahodi so resnično osupljivi, cesta do plaže pa je gladka in enostavna za navigacijo. Obstajajo tudi nekateri majhni warungi, kjer lahko nekaj prigriznete.

Panggungan Beach
10 Lira Kaelen

Plaža je odlično mesto za druženje s prijatelji in uživanje v razgledu. Ponujajo različne možnosti hrane in pijače po razumnih cenah. Zvečer se lahko precej napolni, zato je najbolje priti zgodaj, če želite ujeti sončni zahod. Odvisno od tega, kje sedite, lahko obstaja minimalna zahteva za naročilo. Storitev je včasih malo počasna, še posebej pri naročanju hrane in pijače. Ne pozabite obdržati računa za plačilo, saj ga boste potrebovali pri odhodu, da se prepričate, da ste plačali pri blagajni. Hvala!

Lipah Beach
10 Nikolai Kovalenko.

Amed ima eno najboljših lokacij za fotografiranje plaže. Poskrbite, da obiščete zgodaj zjutraj ali popoldne. Ta plaža je popolna za potapljanje s šnorkljem in sproščanje, z mirnimi vodami. Vendar pa skalnata obala malo otežuje izstop iz vode. To morda ni idealna destinacija za starejše osebe.

Pomembno je vedeti, da reševalci spremljajo 14 Plaže v otok, vendar se ne smete zanašati le nanje, saj je pomembno upoštevati osnovna pravila. Reševalci niso na dolžnosti 24 ur na dan, niti na opremljenih plažah.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v otok je marec - temperatura zraka se v tem času segreje do 29.8°C, temperatura vode pa do 30.2°C v februar. Najhladnejši mesec je avgust - temperatura zraka se spusti na 26.2°C, temperatura vode pa na 25.4°C. Temperatura zraka in vode omogočata prijetno sprostitev v otok vse leto, kar uživajo turisti in domačini.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Bali-ju? Skupaj je 122 Plaže in najbolj priljubljena je Karma Kandara Private Beach.

Pogosto zastavljena vprašanja (PPV)

Kakšne so glavne značilnosti najboljših plaž na Otok Bali?

Ko gre za iskanje najboljših plaž na Otok Bali, je treba upoštevati naslednje vidike.

Skupaj je 122plaž, od katerih jih približno 29 lahko imenujemo najboljše. .

Najboljše plaže v večini:

Poleg tega so običajno:

Najboljše plaže na Otok Bali:

Poglejte vse plaže na Otok Bali in ustvarite svojo izbiro po značilnostih.

Kako si ogledati samo najbližje plaže v Otok Bali?

Za iskanje plaž, ki so najbližje vaši trenutni geolokaciji, kliknite ikono bližnjih plaž v iskalnem polju. Videli boste najbližje plaže, razvrščene po razdalji od vas.

Opomba, če želite videti samo plaže, ki so v bližini vas na Otok Bali, morate biti v tem območju, da dobite pravilne rezultate.

Glej tudi: Oglejte si vse plaže na Otok Bali in ustvarite svojo izbiro glede na značilnosti.

Kateri so vsi lahko dostopni plaži na Otok Bali?

Večina plaž, ki se nahajajo na Otok Bali, je lahko dostopno, vendar med njimi obstajajo tudi plaže, ki so težko dostopno. Uporabite filter za razvrščanje plaž glede na podrobnosti o dostopu (parkiranje, razdalja itd.).

Priljubljene kategorije plaž na Otok Bali glede dostopnosti:

Glej tudi kategorije:

Najbolj priljubljene plaže s preprostim dostopom na Otok Bali:

Poglejte vse plaže na Otok Bali in izberite po značilnostih

Kako si ogledati vse peščene plaže ali plaže z drugimi naravnimi značilnostmi na Otok Bali?

Uporabite oddelek "Glavne značilnosti" filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate vse plaže s funkcijo, ki vas zanima.

Najbolj priljubljene izbire plaž z naravnimi značilnostmi so navedene spodaj. Ne pozabite, da lahko ustvarite svojo lastno izbiro s katero koli kombinacijo značilnosti.

Pokritost plaže in voda

Naravni prizori

Drugi priljubljeni kategoriji

Poglejte vse plaže na Otok Bali in izberite po značilnostih

Kako najti manj obljudene plaže na Otok Bali?

Prisotnost množice turistov na plaži v teh dneh postaja množična, včasih pa si želite tišine in samote. Uporabite filter v rezultatih iskanja, da si ogledate plaže na Otok Bali glede na zasedenost.

Priljubljene kategorije:

Če je prisotnost množice na plaži za vas ključna, bodite pozorni, kam ne bi smeli iti v sezoni.

Poglejte vse plaže na Otok Baliin izberite po značilnostih

Katere plaže na Otok Bali so primerne za otroke, dobre za sprostitev, prijazne do hišnih ljubljenčkov, nudistične in prijazne za kampiranje?

Kako si ogledati vse plaže s podrobnostmi o storitvah na Otok Bali?

Kako si ogledati vse plaže glede na zanimanje za dejavnosti na Otok Bali?

Uporabite "Dejavnost" oddelek filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate izbire plaž glede na eno ali več dejavnosti. Spodaj je nekaj priljubljenih izbir, ki jih lahko po želji spremenite s pomočjo našega filtra.

Oglejte si vse plaže na Otok Bali in izberite glede na dejavnost.