O Otok Ischia

Gorski krajolik je ena najbolj zapomnljivih značilnosti peščena plaž Otok Ischia. In to ni presenetljivo, saj ta krajinski relief zajema skoraj celotno obalo. Predstavljajte si, kako se sproščate na soncu ob ozadju gora - ali ni to sanjsko?

Starejši prijazen
Resort na plaži • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Turkizna čista voda • Pieni ilmainen alue • Gneča
7.2 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen
Zelo dobro
8.6
Resort na plaži • Enostaven dostop • Svetel pesek • Pieni ilmainen alue • Gneča • Oddaljeno parkiranje
7.3 Indeks ugodnosti
Za otroke
Zelo dobro
8.2
Veliko prosto območje • Resort na plaži • Enostaven dostop • Svetel fin pesek • Turkizna čista voda • Zelo gneča
7.8 Indeks ugodnosti
Sprostitev
Zelo dobro
8.1
Resort na plaži • Enostaven dostop • Sivi fini kamenček • Modra voda • Pieni ilmainen alue • Gneča
7.8 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen
Zelo dobro
8
Veliko prosto območje • Resort na plaži • Enostaven dostop • Svetel pesek • Modra čista voda • Gneča
7.8 Indeks ugodnosti
Dobro
7.8
Prost vhod • Plaža udobja • Slikovito • Enostaven dostop • Gneča • Oddaljeno parkiranje
4.9 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 21 Plaže v otok.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Otok Ischia.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Otok Ischia, so naslednje:

  • Plaže v otok so večinoma široka, čisto kratek in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek svetlo.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 15.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Otok Ischia znaša manj kot 500 metrov. 18 Plaže je relativno lahko dostopnih., 1 Plaža je težko dostopnih, kar v večini primerov pomeni, da boste morali prehoditi precej dolgo razdaljo., and 2 Plaže je dostop mogoč samo z vode. Med njimi so tako otoške plaže kot tudi plaže brez kopnene poti zaradi naravnih meja.

Plaže Otok Ischia se večinoma uporabljajo za plažne klube (letovišča), ki so običajno odprti za vse, vendar za plačilo. Ti objekti ponujajo celoten nabor zmogljivosti z omejenimi delovnimi urami. Hkrati pa lahko še vedno najdete divje plaže, uporabite naš filter za to.

Najnovejše ocene plaž Otok Ischia

Plaža Arenile Di San Francesco
10 Simone Ciarlo

Pri raziskovanju očarljivega otoka Ischia si zagotovite nekaj časa za uživanje v lepoti plaž San Francesco in San Montano. Te slikovite obale ponujajo mirno zatočišče pred vrvežem vsakdanjega življenja. Ne glede na to, ali želite uživati v soncu, se osvežiti s plavanjem ali preprosto sprostiti ob dobri knjigi, te plaže zagotavljajo popolno kuliso za sprostitev. S kristalno čistimi vodami in mehkimi peščenimi obalami sta San Francesco in San Montano resnično raj na zemlji. Ne zamudite priložnosti, da doživite te čudovite plaže med obiskom Ischie.

Plaža San Montano
10 Livia Marconi.

Ta plaža je spokojno in slikovito zatočišče, kot nalašč za tiste, ki iščejo tišji pobeg od vrveža drugih priljubljenih plaž, kot sta Chitara in Chiaia. Da sem prišel sem, sem skočil na avtobus 1 od južnega forusa do San Montane, ki je bila slikovita 20-minutna vožnja, ki je stala le 1,50 EUR. Omeniti velja, da se lahko avtobus precej gneče, zato je najbolje, da si privoščite dovolj časa, da pridete tja. Kot so nekateri omenili, obstaja plačan in brezplačen odsek plaže. Odločil sem se, da bom prihranil nekaj denarja in našel prijetno mesto pod zasenčeno steno na skrajni levi od vhoda. Vendar pa je na voljo le omejeno število teh točk (približno 20-30), zato je najbolje, da pridete zgodaj, če ga želite zasukati. Odtenek se ves dan širi, ko se sonce premika, tako da tudi če na začetku ne najdete mesta v senci, boste morda lahko kasneje. Upoštevati je treba, da ni nobenih majhnih trgovin, ki bi prodajali osebne dežnike ali parazole, kot bi jih morda našli v Chitari ali Chiaia, zato pridite pripravljeni, če želite prinesti svoje. Nazadnje je na voljo fantastična kantinska in prigrizek z veliko možnostmi vroče hrane, da vas bo na soncu spodbudila za en dan sprostitve in zabave. Na splošno je ta plaža nujna obisk za vse, ki iščejo umirjeno in spokojno izkušnjo na plaži.

Spiaggia della Chiaia
10 Aria Kline

Včeraj smo se imeli čudovito na plaži. Odločili smo se, da si izposodimo dežnik z dvema stoloma pri Nonni Carmeli, prijetni restavraciji s pogledom na plažo. To je bila pametna odločitev, saj smo imeli priročen dostop do pijač, kave in stranišč. Prišli smo okoli 9. ure in bili prvi, ki smo se naselili v tem območju. Na plaži smo preživeli približno osem ur, tudi ob vrhuncu okoli 11. ure ni bilo preveč ljudi. Čeprav so bile večina dežnikov že zasedene, so bile še vedno nekatere na voljo. Voda je bila topla in kristalno čista, kar dokazuje fotografija, ki smo jo posneli. Videli smo veliko družin in starejših ljudi, plaža pa je bila brezhibna. Ni bilo glasne glasbe, zabav ali Instagramerjev, kar je bilo fantastično. Imeli smo čudovit čas, ko smo uživali v soncu in morju.

Plaža Maronti
10 Simone Ciarlo

To je eno najbolj osupljivih krajev na Zemlji. Obiskal sem ga zgodaj zjutraj v neugodnem vremenu in bil prijetno presenečen nad osupljivo lepoto in pomanjkanjem množice. Kasneje sem se vrnil, da sem videl sončni zahod, in to je bilo resnično doživetje, ki si ga je treba ogledati.

Spiaggia di San Pietro
10 Don Flow

Ta plaža, ki se nahaja v neposredni bližini pristanišča, se ponaša s svojo mirno in umirjeno atmosfero, ki ni preveč gneča. Njena lepota in čar sta brez primere, kar jo naredi za popolno destinacijo za tiste, ki iščejo mirno zatočišče pred vrvežem vsakdanjega življenja.

Spiaggia di Cartaromana
10 Zalman

lepa

Pomembno je vedeti, da reševalci spremljajo 16 Plaže v otok, vendar se ne smete zanašati le nanje, saj je pomembno upoštevati osnovna pravila. Reševalci niso na dolžnosti 24 ur na dan, niti na opremljenih plažah.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v otok je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 28.5°C, temperatura vode pa do 27.3°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 12.2°C, temperatura vode pa na 15.5°C.

Ali veš, koliko plaž je v Otok Ischia-ju? Skupaj je 21 Plaže in najbolj priljubljena je Plaža Arenile Di San Francesco.

Pogosto zastavljena vprašanja (PPV)

Kakšne so glavne značilnosti najboljših plaž na Otok Ischia?

Ko gre za iskanje najboljših plaž na Otok Ischia, je treba upoštevati naslednje vidike.

Skupaj je 21plaž, od katerih jih približno 4 lahko imenujemo najboljše. .

Najboljše plaže v večini:

Poleg tega so običajno:

Najboljše plaže na Otok Ischia:

Poglejte vse plaže na Otok Ischia in ustvarite svojo izbiro po značilnostih.

Kako si ogledati samo najbližje plaže v Otok Ischia?

Za iskanje plaž, ki so najbližje vaši trenutni geolokaciji, kliknite ikono bližnjih plaž v iskalnem polju. Videli boste najbližje plaže, razvrščene po razdalji od vas.

Opomba, če želite videti samo plaže, ki so v bližini vas na Otok Ischia, morate biti v tem območju, da dobite pravilne rezultate.

Glej tudi: Oglejte si vse plaže na Otok Ischia in ustvarite svojo izbiro glede na značilnosti.

Kateri so vsi lahko dostopni plaži na Otok Ischia?

Večina plaž, ki se nahajajo na Otok Ischia, je lahko dostopno, vendar med njimi obstajajo tudi plaže, ki so težko dostopno. Uporabite filter za razvrščanje plaž glede na podrobnosti o dostopu (parkiranje, razdalja itd.).

Priljubljene kategorije plaž na Otok Ischia glede dostopnosti:

Glej tudi kategorije:

Najbolj priljubljene plaže s preprostim dostopom na Otok Ischia:

Poglejte vse plaže na Otok Ischia in izberite po značilnostih

Kako si ogledati vse peščene plaže ali plaže z drugimi naravnimi značilnostmi na Otok Ischia?

Uporabite oddelek "Glavne značilnosti" filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate vse plaže s funkcijo, ki vas zanima.

Najbolj priljubljene izbire plaž z naravnimi značilnostmi so navedene spodaj. Ne pozabite, da lahko ustvarite svojo lastno izbiro s katero koli kombinacijo značilnosti.

Pokritost plaže in voda

Naravni prizori

Poglejte vse plaže na Otok Ischia in izberite po značilnostih

Kako najti manj obljudene plaže na Otok Ischia?

Prisotnost množice turistov na plaži v teh dneh postaja množična, včasih pa si želite tišine in samote. Uporabite filter v rezultatih iskanja, da si ogledate plaže na Otok Ischia glede na zasedenost.

Priljubljene kategorije:

Če je prisotnost množice na plaži za vas ključna, bodite pozorni, kam ne bi smeli iti v sezoni.

Poglejte vse plaže na Otok Ischiain izberite po značilnostih

Katere plaže na Otok Ischia so primerne za otroke, dobre za sprostitev, prijazne do hišnih ljubljenčkov, nudistične in prijazne za kampiranje?

Kako si ogledati vse plaže s podrobnostmi o storitvah na Otok Ischia?

Kako si ogledati vse plaže glede na zanimanje za dejavnosti na Otok Ischia?

Uporabite "Dejavnost" oddelek filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate izbire plaž glede na eno ali več dejavnosti. Spodaj je nekaj priljubljenih izbir, ki jih lahko po želji spremenite s pomočjo našega filtra.

Oglejte si vse plaže na Otok Ischia in izberite glede na dejavnost.