O Monza in Brianza

Nežno morje z najčistejšo vodo in veličastne probljivo plaže Monza in Brianza vsako leto privabljajo vse več turistov. Kristalno turkizna barva morske vode postavlja raven vašega dopusta nekje med osupljivim in popolnim. Če iščete popolno morje, je to vaš kraj!

Sprostitev
Dobro
7.8
Prost vhod • Virgin Beach • Enostaven dostop • Sivi kamenček • Turkizna čista voda • Zelo gneča
2.6 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 1 Plaža v regija.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Monza in Brianza.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Monza in Brianza, so naslednje:

  • Plaže v regija so večinoma široka, zmerna dolžina in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je prodnik siva.
  • Ker je na mnogih plažah prisotna probljivo obala, priporočamo, da s seboj vzamete posebne čevlje, da se izognete neprijetnostim med vašim dopustom.
  • Običajno je vstop v vodo zmerno nežen, takšnih plaž je 1.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Monza in Brianza znaša manj kot 500 metrov. 1 Plaža je relativno lahko dostopnih.

Divje plaže brez infrastrukture prevladujejo ob obali Monza in Brianza, vendar lahko tudi tukaj najdete plažo z standardnim naborom dodatkov: ležalniki, senčniki, restavracije, tuši in stranišča.

Najnovejše ocene plaž Monza in Brianza

Plaža Medolago
10 Fabrizio Giovanni

Ta skriti dragulj, ki se nahaja v neposredni bližini Milana, ponuja naravno okolje po dostopni ceni. Več, tem bolje, saj tukaj velja ekonomija obsega. Kopalna izkušnja je primerna tako za otroke kot starejše posameznike. Kiosk na vhodu nudi opremo za peko na žaru in druge ugodnosti. Čeprav morda ne bo v celoti ponovil izkušnje ob morju, je odlična alternativa za tiste, ki pogrešajo obalo. Za to destinacijo je potrebna spletna rezervacija.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v regija je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 26.7°C, temperatura vode pa do 22.3°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 5.4°C, temperatura vode pa na 4.6°C.

Ali veš, koliko plaž je v Monza in Brianza-ju? Skupaj je 1 Plaža in najbolj priljubljena je Plaža Medolago.