O Grosseto

Na prvi pogled za plažne popotnike nič ni posebnega na Grosseto. Tu ne pričakujte kristalno turkizne vode ali fantastičnih goratih krajolikov. Kljub temu pa se tok turistov tu iz leta v leto povečuje. In zakaj bi sploh potrebovali gore, če ste prišli k morju, kajne?

Starejši prijazen

Campese beach

Giglio Campese 0.1 km
Zelo dobro
8.1
Resort na plaži • Enostaven dostop • Lahki fini kamenček • Turkizna čista voda • Pieni ilmainen alue • Gneča
8.3 Indeks ugodnosti
Dobro za zabavo

Puntone beach

Puntone di Scarlino 1.7 km
Zelo dobro
8
Veliko prosto območje • Resort na plaži • Enostaven dostop • Rjavi pesek • Modra voda • Oddaljeno parkiranje
7.3 Indeks ugodnosti

Cala Felice

Terra Rossa 0.3 km
Zelo dobro
8
Samo plačani vhod • Resort na plaži • Enostaven dostop • Pesek s kamni • Zelo gneča • Skale dno
7.8 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Punta Ala beach II

Punta Ala 1.4 km
Zelo dobro
8
Veliko prosto območje • Resort na plaži • Enostaven dostop • Rjavi pesek • Modra voda • Peščeno dno
6.7 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen

Cala Galera beach

Porto Ercole 1 km
Dobro
7.8
Veliko prosto območje • Resort na plaži • Enostaven dostop • Rjavi pesek • Modra voda • Peščeno dno
7.8 Indeks ugodnosti
Sprostitev
Dobro
7.8
Prost vhod • Virgin Beach • Enostaven dostop • Rjavi pesek • Modra voda • Zapuščeno
1 Indeks ugodnosti

Miren, merjen počitek in zvok valov so morda prve asociacije, ki se pojavijo ob uporabi besede "plaža". To ni presenetljivo, saj ravno sprostitev iščejo večina popotnikov na plaži. Če vaš dopust povezujete predvsem s takšno aktivnostjo, izberite eno od 82 Plaže v regija.

Da bi vam olajšali izbiro, smo pripravili seznam najboljših plaž za sprostitev v Grosseto.

Privlačnost in infrastruktura

Kar zadeva glavne značilnosti plaž v Grosseto, so naslednje:

  • Plaže v regija so večinoma ozko, dolga in imajo visok stopnjo čistoče. Najpogostejša površina je pesek rjav.
  • Običajno je vstop v vodo nežen, kar je zelo primerno za otroke. Takšnih 42 plaž je.
  • Povprečna razdalja od ceste do plaže v Grosseto znaša manj kot 500 metrov. 67 Plaže je relativno lahko dostopnih., 7 Plaže je težko dostopnih, kar v večini primerov pomeni, da boste morali prehoditi precej dolgo razdaljo., and 7 Plaže je dostop mogoč samo z vode. Med njimi so tako otoške plaže kot tudi plaže brez kopnene poti zaradi naravnih meja.

Plaže Grosseto se večinoma uporabljajo za plažne klube (letovišča), ki so običajno odprti za vse, vendar za plačilo. Ti objekti ponujajo celoten nabor zmogljivosti z omejenimi delovnimi urami. Hkrati pa lahko še vedno najdete divje plaže, uporabite naš filter za to.

Najnovejše ocene plaž Grosseto

Spiaggia Principina a Mare
9 Alberto Beconcini

Conosco e a frequento Principina a mare da diversi anni e devo dire che è un posto fantastico; ideale per le persone (anche con figli piccoli) che cercano un posto tranquillo, naturalistico con una bella spiaggia ed il mare pulito. Molto suggestivo il viale centrale che porta verso il mare immerso in una lussureggiante pineta unica in toscana. Le persone sono molto cordiali e disponibili. Cosa importante è una delle località in toscana con il maggiore soleggiamento da giugno a settembre è davvero raro trovare un giorno di pioggia.

Puntone beach
4 DAVID RAYNER

21st July 2023 We visited this beach as tourists aware that it was a private beach and paid 20 euros to rent a table, two loungers and a parasol for the day. We were placed at table number 15. During out stay we were robbed. Our bank cards, 50 euros, 30 pounds in sterling and our two mobile phones were stolen = someone at the private beach opened our rucksack and stole our property causing us anguish and distress as were tourists stranded in Italy and knew no one. We had saved hard for the trip over many years and it was destroyed that day in one go. Thieves operate everywhere that much we know and thieves stole property belonging to us causing us to have to return to the United Kingdom that day. I have carried out this review to warn others that we were targeted and put through this misery and I have a responsibility to notify the resort owners and those that visit it. What a shame that low lives operate here. A police report was made immediately.

Marina di Grosseto II
6 Emilio Dilorenzo

Spiaggia molto ampia e spaziosa, vivibile anche in alta stagione e nei weekend. Frequentata da famiglie con bambini, coppie, giovani e anziani, si presta a giochi con la sabbia, relax e lunghe passeggiate. Si alternano zone attrezzate ben servite con bar e ristoranti, e zone libere. Beneficia spesso di vento che mitiga il caldo estivo. Presenza di servizio di salvataggio assicurato negli orari di presidio. Unico aspetto che potrebbe renderla meno invitante è la sabbia scura e leggera che rende il mare meno limpido in caso di vento o corrente. Verificare la modalità migliore di raggiungerla poiché è piuttosto distante dalla strada.

Cala Salto del Cervo
10 Lorenzo Santoro

Posestvo Uccellina se ponaša s čudovitim zasebnim zalivom, ki je nič manj kot osupljiv. Ta skriti plaži je divji in neukročen, brez kakršnih koli storitev ali objektov. Dostopen je le s prevozom posestva (25 minut vožnje s terenskim vozilom), peš s 2-urno potjo ali po morju. Čeprav je plaža večinoma prodnata, je priporočljivo nositi čevlje za plezanje po skalah za dodatno udobje. Voda je kristalno čista in morsko dno je polno življenja, kar ga naredi za pravi spektakel. To je izkušnja, ki jo preprosto morate doživeti!

Punta Ala beach II
8 Lila Marconi

Ta plaža je osupljiva in dobro vzdrževana, s super udobnimi ležalniki. Osebje na vhodu je prijazno in gostoljubno. Edina pomanjkljivost je, da ni barov, le kavni in vodni avtomati, zato boste morali prinesti svojo hrano. Morje je bilo nekoliko valovito, vendar še vedno ima osupljivo čisto vodo. Za dva ležalnika, dežnik in dve stoli je stalo 55 €, kar je nekoliko nadpovprečno, vendar vredno.

Cala Galera beach
10 Jasen Cruz

Ta osupljiva plaža se ponaša s kristalno čistimi vodami, ki so skoraj vedno mirne, kar jo naredi popolno točko za družine z majhnimi otroki. Brezplačno parkiranje je priročen bonus, pogled na Feniglio in trdnjavo Porto Ercole pa dodaja naravni lepoti območja. Postopno nagnjenost morskega dna je idealna za otroke, da se varno igrajo v vodi, in je še boljša od Jadranskega morja. Med plažami Giannella in Feniglia je ta izbira prednostna za družine z dvema otrokoma.

Pomembno je vedeti, da reševalci spremljajo 45 Plaže v regija, vendar se ne smete zanašati le nanje, saj je pomembno upoštevati osnovna pravila. Reševalci niso na dolžnosti 24 ur na dan, niti na opremljenih plažah.

Iskanje hotelov v relativni bližini plaž je običajno enostavno. Veliko plaž ima dovolj namestitvenih možnosti v bližini, kar daje dobre možnosti za izbiro pravega kraja za bivanje.

Najbolj vroč mesec v regija je avgust - temperatura zraka se v tem času segreje do 29.9°C, temperatura vode pa do 26.4°C. Najhladnejši mesec je januar - temperatura zraka se spusti na 11°C, temperatura vode pa na 15°C.

Ali veš, koliko plaž je v Grosseto-ju? Skupaj je 82 Plaže in najbolj priljubljena je Plaža Arenella.

Pogosto zastavljena vprašanja (PPV)

Kakšne so glavne značilnosti najboljših plaž na Grosseto?

Ko gre za iskanje najboljših plaž na Grosseto, je treba upoštevati naslednje vidike.

Skupaj je 82plaž, od katerih jih približno 17 lahko imenujemo najboljše. .

Najboljše plaže v večini:

Poleg tega so običajno:

Najboljše plaže na Grosseto:

Poglejte vse plaže na Grosseto in ustvarite svojo izbiro po značilnostih.

Kako si ogledati samo najbližje plaže v Grosseto?

Za iskanje plaž, ki so najbližje vaši trenutni geolokaciji, kliknite ikono bližnjih plaž v iskalnem polju. Videli boste najbližje plaže, razvrščene po razdalji od vas.

Opomba, če želite videti samo plaže, ki so v bližini vas na Grosseto, morate biti v tem območju, da dobite pravilne rezultate.

Glej tudi: Oglejte si vse plaže na Grosseto in ustvarite svojo izbiro glede na značilnosti.

Kateri so vsi lahko dostopni plaži na Grosseto?

Večina plaž, ki se nahajajo na Grosseto, je lahko dostopno, vendar med njimi obstajajo tudi plaže, ki so težko dostopno. Uporabite filter za razvrščanje plaž glede na podrobnosti o dostopu (parkiranje, razdalja itd.).

Priljubljene kategorije plaž na Grosseto glede dostopnosti:

Glej tudi kategorije:

Najbolj priljubljene plaže s preprostim dostopom na Grosseto:

Poglejte vse plaže na Grosseto in izberite po značilnostih

Kako si ogledati vse peščene plaže ali plaže z drugimi naravnimi značilnostmi na Grosseto?

Uporabite oddelek "Glavne značilnosti" filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate vse plaže s funkcijo, ki vas zanima.

Najbolj priljubljene izbire plaž z naravnimi značilnostmi so navedene spodaj. Ne pozabite, da lahko ustvarite svojo lastno izbiro s katero koli kombinacijo značilnosti.

Pokritost plaže in voda

Naravni prizori

Drugi priljubljeni kategoriji

Poglejte vse plaže na Grosseto in izberite po značilnostih

Kako najti manj obljudene plaže na Grosseto?

Prisotnost množice turistov na plaži v teh dneh postaja množična, včasih pa si želite tišine in samote. Uporabite filter v rezultatih iskanja, da si ogledate plaže na Grosseto glede na zasedenost.

Priljubljene kategorije:

Če je prisotnost množice na plaži za vas ključna, bodite pozorni, kam ne bi smeli iti v sezoni.

Poglejte vse plaže na Grossetoin izberite po značilnostih

Katere plaže na Grosseto so primerne za otroke, dobre za sprostitev, prijazne do hišnih ljubljenčkov, nudistične in prijazne za kampiranje?

Kako si ogledati vse plaže s podrobnostmi o storitvah na Grosseto?

Kako si ogledati vse plaže glede na zanimanje za dejavnosti na Grosseto?

Uporabite "Dejavnost" oddelek filtra v rezultatih iskanja, da si ogledate izbire plaž glede na eno ali več dejavnosti. Spodaj je nekaj priljubljenih izbir, ki jih lahko po želji spremenite s pomočjo našega filtra.

Oglejte si vse plaže na Grosseto in izberite glede na dejavnost.