O Siena

Siena mesto se nahaja v Siena} Italija in čeprav tam ni ne veličastnih razgledov niti neverjetnih barv vode, pa se tam nahaja bogata zgodovina ter prijazni domačini, ki poskrbijo za prijetno doživetje! Seveda pa je tam še poseben morski duh, ki se ne da skriti! Ko enkrat obiščete to mesto, bodo vaši vtisi ostali v spominu še dolgo časa!

Dobro za zabavo

Carbonifera dog beach

aia di Marino 2.8 km
Zelo dobro
8.3
Veliko prosto območje • Resort na plaži • Enostaven dostop • Rjavi pesek • Modra voda • Zapuščeno
6.7 Indeks ugodnosti
Dobro za zabavo

Spiaggia quagliodromo

Le Guinzane 3.2 km
Zelo dobro
8.2
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Rjavi pesek • Modra voda • Zapuščeno
6.7 Indeks ugodnosti
Starejši prijazen

Spiaggia della Fertilia

Fonteblanda 1.1 km
Zelo dobro
8.2
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Modra voda • Gneča
5.5 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Puntone di Scarlino

Puntone di Scarlino 0.6 km
Zelo dobro
8.1
Delno hotelska plaža • Enostaven dostop • Rjavi pesek • Modra voda • Zapuščeno • Ozka odprta cona
6.7 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Cala Civette

Pian d'Alma 3.1 km
Zelo dobro
8.1
Prost vhod • Virgin Beach • Rjavi pesek • Težaven dostop • Pot > 1 km • Oddaljeno parkiranje
0.5 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Spiaggia La Ginestra

Montenero Alto 1.8 km
Zelo dobro
8.1
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Kamni • Zelo gneča • Skale dno
8.3 Indeks ugodnosti

Za vsakega popotnika je počitek ob morju povezan z različnimi aktivnostmi. Nekateri imajo radi popolno sprostitev in tišino, medtem ko drugi potrebujejo aktivnosti. Naš konfigurator vam bo vedno pomagal izbrati plažo, ki ustreza vašim osebnim potrebam.

Če je za vas počitnikovanje na plaži predvsem zvok valov, kriki galebov nad pomolom in počasni sprehodi ob obali, potem ste zagotovo ljubitelj mirnih plaž. Najbolj priljubljene plaže za takšen dopust v bližini Siena so Spiaggia Golfo del Sole, Plaža Follonica, Plaža Carbonifera.

Tudi družine z ljubitelji plaže bodo tukaj lahko našle svoje mesto, saj je v Siena približno 35 krajev, ki so primerni za udoben počitek z otroki. Plaže za mlade turiste ponavadi omogočajo relativno enostaven dostop, plažna površina je primerna za občutljive otroške noge, in seveda postopno vstopanje v vodo brez nenadnih padcev. Izbira je na voljo za vsakogar in prepričani smo, da boste našli plažo po svojem okusu!

Nekatere plaže v okolici so precej oddaljene od cest. Če ste ljubitelj pohodništva, boste zagotovo cenili to mesto. Vendar, če ste za pohodništvo še neizkušeni, vam priporočamo, da preučite podrobnosti dostopa iz opisov in pregledov uporabnikov, da razumete, ali je to izvedljivo za vas. Kot nagrado boste doživeli divjo plažo z nedotaknjeno naravo.

Popotniki s hišnimi ljubljenčki pogosto doživljajo težave med svojimi počitnicami, saj pogosto ni dovolj informacij o plažah, ki sprejemajo hišne ljubljenčke. Pomanjkanje posebnih dovolilnic in pomanjkanje posodobljenih informacij na relevantnih virih so pogosti problemi. Za rešitev tega problema razvijamo poseben filter "Pet Friendly"in se trudimo ohranjati informacije posodobljene. Po naših podatkih je v Siena približno 5 odobrenih plaž, ki sprejemajo hišne ljubljenčke.

Seznam razpoložljivih plažnih aktivnosti je zagotovo pomemben, vendar pa za mnoge popotnike ni odločilni faktor pri izbiri počitniškega kraja. Spodaj boste našli nekaj informacij o naravnih značilnostih plaž v Siena. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale najti kraj vaših sanj.

Plaže mesto so večinoma široka. Po mnenju strokovnjakov za plaže in dopustnikov imajo večina plaž visok stopnjo čistoče. Peščena plaže prevladujejo nad drugimi!

Ker so skalnate plaže tukaj dokaj pogoste, je priporočljivo, da s seboj prinesete vodne čevlje, če ste nanje občutljivi. Tako bo vaš dopust čim bolj udoben.

Običajno se globina povečuje zelo gladko. Če je to zate pomembno, vedno uporabi naš filter, da preveriš globino posamezne plaže.

Od 116 plaž v Siena je 23 Če obiščeš to območje med nestabilnim vremenom, priporočamo, da izbereš kraj za plavanje previdno, saj visoki valovi niso vedno varni. Naš filter ti lahko pomaga najti primerno plažo.

Vredno je omeniti, da ima 4 Plaže v Siena pomemben plimni razpon. To pomeni, da se lahko voda umakne od obale na dolge razdalje in obratno, kar lahko povzroči nepričakovane situacije za vas ali vaše stvari. To imej v mislih pri načrtovanju plažnih aktivnosti in preveri informacije o plimnih razponih v našem filtru.

Ena manj prijetnih značilnosti plaž v Siena je visoka gostota čolnov, jaht ali drugih plovil na nekaterih plažah. Takih plaž je približno 8, vendar se to lahko razlikuje glede na sezono. Če je to za vas skrb vzbujajoče, priporočamo, da previdno preverite zanimive plaže za to vprašanje z uporabo našega filtra Čolni.

Najnovejše ocene plaž Siena

Spiaggia Principina a Mare
9 Alberto Beconcini

Conosco e a frequento Principina a mare da diversi anni e devo dire che è un posto fantastico; ideale per le persone (anche con figli piccoli) che cercano un posto tranquillo, naturalistico con una bella spiaggia ed il mare pulito. Molto suggestivo il viale centrale che porta verso il mare immerso in una lussureggiante pineta unica in toscana. Le persone sono molto cordiali e disponibili. Cosa importante è una delle località in toscana con il maggiore soleggiamento da giugno a settembre è davvero raro trovare un giorno di pioggia.

Puntone beach
4 DAVID RAYNER

21st July 2023 We visited this beach as tourists aware that it was a private beach and paid 20 euros to rent a table, two loungers and a parasol for the day. We were placed at table number 15. During out stay we were robbed. Our bank cards, 50 euros, 30 pounds in sterling and our two mobile phones were stolen = someone at the private beach opened our rucksack and stole our property causing us anguish and distress as were tourists stranded in Italy and knew no one. We had saved hard for the trip over many years and it was destroyed that day in one go. Thieves operate everywhere that much we know and thieves stole property belonging to us causing us to have to return to the United Kingdom that day. I have carried out this review to warn others that we were targeted and put through this misery and I have a responsibility to notify the resort owners and those that visit it. What a shame that low lives operate here. A police report was made immediately.

Marina di Grosseto II
6 Emilio Dilorenzo

Spiaggia molto ampia e spaziosa, vivibile anche in alta stagione e nei weekend. Frequentata da famiglie con bambini, coppie, giovani e anziani, si presta a giochi con la sabbia, relax e lunghe passeggiate. Si alternano zone attrezzate ben servite con bar e ristoranti, e zone libere. Beneficia spesso di vento che mitiga il caldo estivo. Presenza di servizio di salvataggio assicurato negli orari di presidio. Unico aspetto che potrebbe renderla meno invitante è la sabbia scura e leggera che rende il mare meno limpido in caso di vento o corrente. Verificare la modalità migliore di raggiungerla poiché è piuttosto distante dalla strada.

Spiaggia del Sonnino
10 Vivian

super

Cala Salto del Cervo
10 Lorenzo Santoro

Posestvo Uccellina se ponaša s čudovitim zasebnim zalivom, ki je nič manj kot osupljiv. Ta skriti plaži je divji in neukročen, brez kakršnih koli storitev ali objektov. Dostopen je le s prevozom posestva (25 minut vožnje s terenskim vozilom), peš s 2-urno potjo ali po morju. Čeprav je plaža večinoma prodnata, je priporočljivo nositi čevlje za plezanje po skalah za dodatno udobje. Voda je kristalno čista in morsko dno je polno življenja, kar ga naredi za pravi spektakel. To je izkušnja, ki jo preprosto morate doživeti!

Carbonifera dog beach
10 Sarina Lomar.

Ta lokacija je osvojila naša srca. Cena 27 € za par ležalnikov s senčnikom je razumna. Pijače so cenovno ugodne, čeprav so prigrizki lahko nekoliko dragi. Poleg tega je na voljo brezplačen vir vode za pse. Tuši so na voljo za le 50 centov.