O Hat Tung Wua Laen

Hat Tung Wua Laen naselje se nahaja v Chumphon} Tajska ter je znana po svojem veličastnem gorskem okolju in turkiznih vodah neverjetne globoke barve! Zdi se, da jo je narava ustvarila z enim samim namenom - da vaš dopust postane nepozaben!

Sprostitev

Thung Wua Laen Beach

Hat Tung Wua Laen 0.4 km
Zelo dobro
8.1
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Beli pesek • Turkizna čista voda • Močna plima
3.3 Indeks ugodnosti
Sprostitev

Saphli Beach

Saphli 0.9 km
Dobro
7.4
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Beli pesek • Turkizna čista voda • Močna plima
2.7 Indeks ugodnosti

Za vsakega popotnika je počitek ob morju povezan z različnimi aktivnostmi. Nekateri imajo radi popolno sprostitev in tišino, medtem ko drugi potrebujejo aktivnosti. Naš konfigurator vam bo vedno pomagal izbrati plažo, ki ustreza vašim osebnim potrebam.

Če je za vas počitnikovanje na plaži predvsem zvok valov, kriki galebov nad pomolom in počasni sprehodi ob obali, potem ste zagotovo ljubitelj mirnih plaž. Najbolj priljubljene plaže za takšen dopust v bližini Hat Tung Wua Laen so Thung Wua Laen Beach, Saphli Beach.

Seznam razpoložljivih plažnih aktivnosti je zagotovo pomemben, vendar pa za mnoge popotnike ni odločilni faktor pri izbiri počitniškega kraja. Spodaj boste našli nekaj informacij o naravnih značilnostih plaž v Hat Tung Wua Laen. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale najti kraj vaših sanj.

Plaže naselje so večinoma široka. Po mnenju strokovnjakov za plaže in dopustnikov imajo večina plaž visok stopnjo čistoče. Peščena plaže prevladujejo nad drugimi!

Običajno se globina povečuje zelo gladko. Če je to zate pomembno, vedno uporabi naš filter, da preveriš globino posamezne plaže.

Vredno je omeniti, da ima 2 Plaže v Hat Tung Wua Laen pomemben plimni razpon. To pomeni, da se lahko voda umakne od obale na dolge razdalje in obratno, kar lahko povzroči nepričakovane situacije za vas ali vaše stvari. To imej v mislih pri načrtovanju plažnih aktivnosti in preveri informacije o plimnih razponih v našem filtru.

Najnovejše ocene plaž Hat Tung Wua Laen

Thung Wua Laen Beach
8 Ms. Calantha

Ta očarljiva obmorska vas, ki se nahaja na Tajskem, je daleč moja najbolj ljubljena destinacija. Plaža je popolnoma dih jemajoča in kot nalašč za plavanje, z dodatnim bonusom, da je brez čolnov. Vendar je grozljivo videti plastične naplavine, ki zasukajo obalo, zlasti po nevihti. Da se ne bi ugriznili s peščenimi bolhami, je priporočljivo, da med sprehodom ali plavanjem po plaži nosite majico. Naravna pokrajina ostaja neokrnjena in nedotaknjena, brez obsežnega razvoja. Domačini so topli, prijazni in so vedno pripravljeni posoditi roko. Cene so smiselne, zaradi česar je cenovno ugodno počitniško mesto. Na tem območju je nekaj restavracij, ki strežejo tajske in evropske jedi, kot so Seaview (lokalna restavracija z morsko hrano), vulkan (mediteranska kuhinja) in malalije (italijanska kuhinja). Majhno tržno mesto z imenom Saphli se nahaja v bližini plaže in ponuja čudovito zelenjavno in ribje tržnico skupaj s trgovinami. Za tiste, ki hrepenijo po tujih in evropskih izdelkih, ima cesta v bližini Thunga Wialena trgovino, ki prodaja kruh in druge dobrote. Medtem ko v Thung Wialenu prebiva nekaj starejših Faranga, je skupnost še vedno dobrodošla za vse. Na žalost se občasno plastično smeti umivajo na plaži in onesnaževanje zraka zaradi gorečih pridelkov in odpadkov odvzamejo od celotne idilične slike.

Saphli Beach
10 Kaito Nakamura

Dobro

Najtoplejši mesec v tem območju je maj, ko se temperatura zraka dvigne do 30.4°C, temperatura vode pa do 31.3°C. Najhladnejši mesec je december, ko se temperatura zraka spusti na 27.4°C in temperatura vode na 27.8°C. Temperatura zraka in vode omogoča udoben oddih v naselje vse leto, kar turisti in domačini uživajo s veseljem in koristjo.