O Henicheska Hirka

Henicheska Hirka vas se nahaja v Kersonska oblast} Ukrajina in čeprav tam ni ne veličastnih razgledov niti neverjetnih barv vode, pa se tam nahaja bogata zgodovina ter prijazni domačini, ki poskrbijo za prijetno doživetje! Seveda pa je tam še poseben morski duh, ki se ne da skriti! Ko enkrat obiščete to mesto, bodo vaši vtisi ostali v spominu še dolgo časa!

Starejši prijazen

Plyazh Shchaslyvtsevo

Schaslyvtseve 1 km
Prijetno
6.9
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetla lupina pesek • Zelena voda • Gneča
7.2 Indeks ugodnosti
Za otroke

Plyazh Genicheskaya Gorka

Henicheska Hirka 0.6 km
Prijetno
6.2
Prost vhod • Plaža udobja • Enostaven dostop • Svetel pesek • Zelena voda • Gneča
7.8 Indeks ugodnosti

Za vsakega popotnika je počitek ob morju povezan z različnimi aktivnostmi. Nekateri imajo radi popolno sprostitev in tišino, medtem ko drugi potrebujejo aktivnosti. Naš konfigurator vam bo vedno pomagal izbrati plažo, ki ustreza vašim osebnim potrebam.

Če je za vas počitnikovanje na plaži predvsem zvok valov, kriki galebov nad pomolom in počasni sprehodi ob obali, potem ste zagotovo ljubitelj mirnih plaž. Najbolj priljubljene plaže za takšen dopust v bližini Henicheska Hirka so Plyazh Shchaslyvtsevo, Plyazh Genicheskaya Gorka.

Seznam razpoložljivih plažnih aktivnosti je zagotovo pomemben, vendar pa za mnoge popotnike ni odločilni faktor pri izbiri počitniškega kraja. Spodaj boste našli nekaj informacij o naravnih značilnostih plaž v Henicheska Hirka. Upamo, da vam bodo te informacije pomagale najti kraj vaših sanj.

Plaže vas so večinoma široka. Po mnenju strokovnjakov za plaže in dopustnikov imajo večina plaž nizka stopnjo čistoče. Peščena plaže prevladujejo nad drugimi!

Običajno se globina povečuje običajno. Če je to zate pomembno, vedno uporabi naš filter, da preveriš globino posamezne plaže.

Od 2 plaž v Henicheska Hirka je 2 Če obiščeš to območje med nestabilnim vremenom, priporočamo, da izbereš kraj za plavanje previdno, saj visoki valovi niso vedno varni. Naš filter ti lahko pomaga najti primerno plažo.

Najnovejše ocene plaž Henicheska Hirka

Plyazh Shchaslyvtsevo
10 Kaela Jynx

Ta obala je pravi biser, z dovolj prostora za vse, da uživajo v njeni obsežni razsežnosti. Pesek je mehak in posut s fino zdrobljenimi školjkami, kar ponuja edinstveno teksturo pod nogami. Plaža je brezhibno čista, z mnogimi koši za smeti, ki so premišljeno postavljeni za udobje. Oprema je vrhunska, z dobro vzdrževanimi garderobami, stranišči in tuši, pa tudi obilico udobnih ležalnikov in senčnikov. Reševalci so prav tako na dolžnosti, zagotavljajo varno in brezskrbno izkušnjo. Okolica ponuja obilo očarljivih kavarn, restavracij, živahnih diskotek in prijetnih trgovin s spominki, kar omogoča resnično prijeten izlet. In s številnimi dejavnostmi, ki ustrezajo vsem starostim, je ta plaža popolna destinacija za družine in posameznike.

Plyazh Genicheskaya Gorka
10 Nora Blair

Na družinsko potovanje smo se odpravili s tremi otroki, ki so si prizadevali za sprostitev. Za bivanje smo izbrali "hišo na morju" na mestu, ki spominja na kamp in ponuja različne vrste hiš, od osnovnih tistih z zunanjimi tuši, ki spominjajo na dobo ZSSR, do bolj udobnih domov z vsemi sodobnimi ugodnostmi. Vendar je bilo morje razočarano plitvo, kar je bila edina pomanjkljivost našega potovanja. Po prihodu nas je pozdravila obalna obala, polna meduz in močnim vonjem z jodom, vendar so na naše olajšanje že potekale čistilne napore na sosednji plaži. Plaža je bila do jutra brezhibno čista, nenehno prizadevali so se za odstranjevanje alg in meduz skozi celotno bivanje. Kljub temu zaradi plitvih voda nismo preživeli veliko časa na plaži. Omeniti velja, da bi to lahko bilo idealno mesto za družine z majhnimi otroki. Za tiste, ki iščejo dopust, osredotočene na plažo, predvsem za plavanje, ta kraj morda ni najboljši. Vendar je bilo območje okoli Gengorke veliko ponuditi. Raziskali smo bližnje roza jezero s svojo brezmejno slanico, ki se nahaja le 5 km od plaže. Druge znamenitosti, ki so na dosegu roke, so vključevale vroče izvire, solna jezera, glicerin jezero, safari park z različnimi živalmi, delfinarij in vodni park. Prikladno je bilo tudi trg in več trgovin, z 10 minutnimi hoji do najbližjega bankomata v Gengorki. Cene so bile smiselne in presenetljivo ni bilo komarjev, kljub bližini trstike. Posebna zahvala gre Sergeyu, ki nam je zagotovil našo namestitev. On in njegova žena Lena sta šla zgoraj in naprej, da bi zagotovila, da je bilo naše bivanje prijetno, pozorni na vsako podrobnost, od kuhinjskih gobic do žara. Navdušujoč trenutek za otroke se je srečal z gostiteljem Christino iz "Swindlers in the Nets" na sprehajališču. Na splošno je bila izkušnja navdušena in je tolažila s pustolovščinami in raziskovanjem.

Najtoplejši mesec v tem območju je julij, ko se temperatura zraka dvigne do 27.1°C, temperatura vode pa do 25.5°C. Najhladnejši mesec je januar, ko se temperatura zraka spusti na 3.8°C in temperatura vode na 3.8°C.